• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Lazarević

14.05.2023

08:30

HOLIVUDSKA LJUBAV U ŠUMADIJI! Kako je Mladen zaprosio Milicu

Privatna arhiva

Vesti

HOLIVUDSKA LJUBAV U ŠUMADIJI! Kako je Mladen zaprosio Milicu

Podeli vest

Mladen Mišić iz sela Kusadak izenadio svoju devojku Milicu vereničkim prstenom u neobičnom ambijentu na brdu iznad Gornjeg Milanovca, koje zovu "Srpski Holivud".

Budući mladoženja pre nekoliko dana izabrao je mesto, a organizaciju i dekoraciju prepustio je najbližim prijateljima. 

- Milica nije znala apsolutno ništa do poslednjeg trenutka. Oboje su bili oduševljeni. Mesto im se posebno svidelo, svi smo bili uzbuđeni kako će reagovati, da li će sve ići po planu, ali hvala Bogu, sve je ispalo savršeno. Sudbonosno 'da' naša mlada izgovorila je na 'platformi ljubavi'- kaže Đorđe Bukvić, jedan od Mladenovih prijatelja koji je zajedno sa Nemanjom  Marinkovićem, Marijom Bukvić, Andrijanom Vesić i Nemanjom Milojevićem bio zadužen da "pripremi teren" za ovaj važan događaj. 

Platforma ljubavi, o kojoj smo ranije pisali, postavljena je pre dve godine na brdu ispod natpisa Holivud a njen kreator je Ivan Jakovljević.

- Platforma je postavljena u avgustu 2021. godine i njome sam želeo da obradujem suprugu povodom desetogodišnjice braka. Oko mesec dana sam radio na izgradnji, sve je od drveta, bagremovog i čamovog. Posle izgradnje, platforma je postala izuzetno popularna za zaljubljene.
Bilo je već nekoliko prosidbi kod nas i to nam je poslužilo kao inspiracija za stvaranje "Ludog kamena" u šumi nadomak natpisa 'Srpski Holivud'. Ovaj poslednji događaj me je baš obradovao! Zaista je bilo kao u bajci- priča Ivan Jakovljević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set