• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

10.09.2021

16:08

VIDIMO SE U SUDNICI! Milena Radulović se oglasila nakon odluke o KUĆNOM PRITVORU Mike Aleksića

Estrada

VIDIMO SE U SUDNICI! Milena Radulović se oglasila nakon odluke o KUĆNOM PRITVORU Mike Aleksića

Podeli vest

Miki Aleksiću danas je određen kućni pritvor uz elektronsku nanogicu posle osam meseci koliko je proveo u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu zbog optužbi Milene Radulović i Ive Ilinčić za polno uznemiravanje

- Samo da je živ i zdrav, vidimo se u sudnici - poručila je glumica Milena Radulović.

Ona je tim rečima prokomentarisala odluku Apelacionog suda u Beogradu da ukine pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću.

Foto: Dejan Živančević

Mika Aleksić

Prema optužnici, učitelj glume Miroslav Mika Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Klupko užasa počelo je da se odmotava kada je glumica Milena Radulović otkrila da ju je silovao učitelj glume kada je imala 17 godina. Tada je rekla da se to nije desilo samo jednom. Glumica je istakla da su ona i nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavile policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - ispričala je Milena Radulović.

Foto: Insajder/Novak Đurović

Milena Radulović

Nakon nje, još jedna hrabra mlada glumica, Iva Ilinčić svedočila je o svom strašnom iskustvu. Kako je rekla, ona nije bila silovana, ali ju je Aleksić seksualno zlostavljao. Šest godina ona je o tome ćutala.

- Bukvalno nikome nisam rekla. Ni mami, ni tati, ni sestri, ni tadašnjem dečku, sadašnjem... Nikome. Ne znam kako to da objasnim. Stidela sam se, preuzela sam njegovu sramotu, osećala sam se kao saučesnik. Bila sam mala, nisam shvatala da nisam saučesnik, već žrtva jednog izrazito inteligentnog čoveka koji je stalno govorio da me zna u dušu. I stvarno me je znao. On je imao isti sistem sa svakom žrtvom, znao je kako da se približi i koliko god ti kod kuće smišljaš šta ćeš mu reći, sledeći put kada te napadne, plašiš se i vraćaš se, jer ne želiš da izađeš iz svoje grupe... Dokle to ide? Ne želiš da on misli loše o tebi. Ne želiš da on misli da nisi spremna da uradiš sve za njega. Konstantno postavlja stvari da ti je dao ceo svet na dlanu, ponavlja “ja sam vama potreban, ne vi meni”, a mi kao mantru to slušamo 10 godina - ispričala je Iva Ilinčić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodora

pre 2 godine

Hvala Bogu, te je na neko vreme prestalo jedno od mrcvarenja tog čoveka. Ne znam da li je ili nije kriv, ali držati ga u 4 zida mesecima, samo na osnovu izjava nepotkreljenih materiijalnim dokazima, nije blizu pameti.

Pera

pre 2 godine

Smatram da Mileni treba oduzeti diplomu! Ako je u pitanju silovanje zrtva treba da pruzi otpor, a mogla je da vice jer vrata nisu postojala. A ne da dolazi kod njega svakog utorka dok joj je trebao! Zasto se nije obratila njegovoj zeni, pa njena sestra je kod njega isla u skolu glume! Zasto nije rekla roditeljima vec su se posecivali, verovatno joj je to odgovaralo! 17 gid nije malo, a danasnje devojke su premazane! Nije ona mentalno bolesna da nije znala sta radi! Ko bi inace cuo za nju! Apsolutno niko!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Ajde de sto nije nikome rekla, poznato je kakva bi je reakcija kod naseg pravosudja policije a najvise naroda. ALI zasto je nastavila ici dalje kod onoga koji je siluje vise puta ????

Masa

pre 2 godine

MILENA PAKUJ KOFERE I U SARAJEVO. PREKO MIKE SI DOBILA DIPLOMU, ALI TI SI NEUKA JADNA I NEMAS TALENTA. NIJE ON KRIV STO SI NULA KAO ZENA, RUZNA, ZLA I POKVARENA, NEGO NISI NI GLUMICA. PLJUNULA SI NA DARU KAD SI PODRZALA MUSLIMANSKI FILM, A NISI HTELA DARU, DA LI JE TO BILO ZBOG LOJALNOSTI PREMA BJELOGRLICU. ZAJEDNO STE SKOPVALI MIKI ALEKSICU ZAVERU. JAKO RAUZNO OD TEBE, ALI STA OCEKIVATI OD RUZNE ZENE, NEGO RUZNE I LAZNE AFERE. LONDON I CELA SRPSKA DIJASPORA JE UZ MIKU ALEKSICA. A TI IDI U SARAJEVO I PROBAJ TAMO SA MAMOM I TATOM DA SMISLJATE I PODMECETE LAZNE AFERE. POZDRAV IZ LONDONA, I BEZREZERVNA PODRSKA VELIKANU MIKI ALESKICU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59