• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2021

15:44

ZVALI SU JE CRNA PRINCEZA, A UMRLA JE KAO BESKUĆNICA! Ostavila je neizbrisiv TRAG u ROK muzici, a doživela je TRAGIČNU SUDBINU

Printscreen You Tube antistatica dali

Estrada

ZVALI SU JE CRNA PRINCEZA, A UMRLA JE KAO BESKUĆNICA! Ostavila je neizbrisiv TRAG u ROK muzici, a doživela je TRAGIČNU SUDBINU

Podeli vest

Popularno lice jugoslovnenog roka svakako je bila Margita Stefanović Magi, koja će ostati upamćena kao klavijaturistkinja popularnog benda EKV (Ekaterina velika)

Publika ju je obožavala, doživela je tragičnu sudbinu baš kao i frontmen EKV Milan Mladenović.

Muzikom je počela da su bavi kao devojčica, a odrasla je u umetničkoj porodici, piše 24sata.hr

Proslavila se u bendu EKV-u, a nakon što je upoznala Mladenovića posle njegovog koncerta, on ju je odmah pozvao u bend jer je bio oduševljen njenim talentom.

Zajedno su svirali do njegove smrti 1995. godine. Poznato je da je Magi imala probleme sa zavisnošću, a problem je skalirao onog momenta kada joj je preminuo otac.

Magi je preminula tačno pre 19 godina, a imala je samo 43 godine.

Rok heronina doživela je tragičan kraj, a umrla je kao beskućnica.

Preminula je na infektivnoj klinici u Beogradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 2 godine

Kako je Magi živela tako je i završila, bila je težak i nepopravljiv narkoman što je razumljivo i neminovno dovelo do toga da su joj svi okrenuli leđa i da je doživela žalosnu sudbinu, toliko karakterističnu za taj svet. Smatram da je veoma pogrešno od nje praviti heroinu jer ona to svakako nije i ne može da bude, upravo je najbolji mogući LOŠ PRIMER mladima. To što je bila talentovana za muziku i stvorila nekoliko rok pesama ne kvalifikuje je za oreol velikog umetnika koja je ostavila "neizbrisiv trag" - pitajte mlade, pa i malo starije da li znaju da nabroje 3 njena velika hita? Na prste jedne ruke možete da ih izbrojite i to među rok muzičarima.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59