• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

27.12.2018

18:23 >> 18:39

RUSIJA: RAT MOŽE DA POČNE SVAKOG TRENUTKA! Pripreme su završene, UKRAJINA KREĆE NA DONBAS!

Vesti

RUSIJA: RAT MOŽE DA POČNE SVAKOG TRENUTKA! Pripreme su završene, UKRAJINA KREĆE NA DONBAS!

Podeli vest

Ukoliko se ispostavi da su tačne tvrdnje kijevskih vlasti da su ukrajinske snage zauzele "sivu zonu" u Donbasu - to znači da je u toku priprema za veliki rat, izjavio je član Komiteta Saveta federacije Rusije za odbranu i bezbednost Franc Klincevič

On je istakao i da je očigledno da Kijev neće na tome stati, zbog čega treba razumeti nastojanje pobunjenika iz Donbasa da se obnovi "status kvo".

- Veliki rat u centru Evrope! To nije samo ukrajinski problem - upozorio je Klincevič.

Nešto ranije je savetnik predsednika Ukrajine Jurij Birjukov izjavio da su ukrajinske snage praktično zauzele celokupnu "sivu zonu" u Donbasu - zemlju koja razdvaja ukrajinske snage od samoproglašenih republika Donjecka i Luganska.

NOVA PROVOKACIJA KIJEVA U DONBASU! Ukrajinci zauzeli "sivu zonu", dovukli tehniku i vojsku!

Istovremeno, predstavnici samoproglašene Luganske Narodne Republike su saopštili da ukrajinske snage upravo iz tog razloga na liniju razgraničenja dovode novu tehniku i ljudstvo.

(VIDEO) PROTIV PUTINOVE SUPERRAKETE NEMA ODBRANE! BORISOV: Novo rusko oružje čini svaki ANTIRAKETNI SISTEM BESKORISNIM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Senovic

pre 5 godina

Рат зависи од Русије. Ако они дају Украјини зелено светло ето рата.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17