• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.10.2019

11:20

ODSEKAO PENIS SILOVATELJU I SAD MU PRETI ZATVOR! Ukrajinac spasio suprugu od napasnika, ali IDE IZA REŠETAKA!

Vesti

ODSEKAO PENIS SILOVATELJU I SAD MU PRETI ZATVOR! Ukrajinac spasio suprugu od napasnika, ali IDE IZA REŠETAKA!

Podeli vest

Muškarac iz Ukrajine, čiji identitet nije otkriven, odsekao je penis čoveku koji mu je silovao ženu nedaleko od njihovog doma u Ukrajini prošlog vikenda

Suprug (27) se, kako piše Dejli mejl, vraćao u kuću u selu Šečenkovo kada je ugledao muškarca kako mu napastvuje ženu.

Njegova supruga je bila u restoranu s prijateljima, a kada se vraćala kući, oko jedan sat ujutro, napao ju je, nedaleko od doma 25-godišnji Dmitrij Ičenko. Prema navodima policije, on joj je prekrio usta da ne bi mogla da vrišti i odvukao je u obližnje grmlje.

Ali, nakon desetak minuta stigao je suprug i čuo buku iz grmlja. Približio se i ugledao stravičan prizor- Ičenka kako mu siluje suprugu.

On je najpre silovatelja udario u glavu, a onda je izvadio nož i muškarcu odsekao penis. Vrištanje silovatelja probudilo je okolne stanare.

Nakon što je mu odsekao penis, muškarac je bio u stanju šoka i šetao nekoliko kilometara, a medijima je rekao da ne zna šta mu se dogodilo.

Silovatelj je hitno operisan, a nakon oporavka u bolnici čeka ga zatvor. Kako prenose mediji, ovaj napasnik je svoj čin pravdao time da ga je nekoliko dana ranije napustila devojka.

Te večeri kada je napao nepoznatu ženu popio je, kako je priznao, litar votke.

Advokat čoveka, koji je napasniku odsekao penis, izjavio je, prenosi Dejli mejl, da je njegov klijent izgubio kontrolu.

- Suprug nije mogao da kontroliše svoje akcije, i nije bio svestan što radi- kazao je advokat muškarca kome preti zatvorska kazna.

SILOVALI DEVOJKU I JOŠ ČESTITALI JEDAN DRUGOM NA ZLOČINU! Šokantan snimak italijanskih silovatelja kako se grle posle STRAŠNOG ČINA, KOJI SU OSUĐENI u Londonu! Devojka zadobila povrede kakve DOKTOR NIKAD NIJE VIDEO!

Iako je odbranio suprugu od silovatelja, preti mu kazna zatvora do osam godina zatvora, ukoliko ga proglase krivim, dok silovatelj može dobiti pet godina iza rešetaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Lele, a zaboravio testise! Dobro a mu je poštedeo život ! POSTUPIO PRAVILNO !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17