• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

05.11.2019

17:41

(FOTO) OVO JE MILOŠ  KOJI JE UMRO NA AUTOPUTU U ČIKAGU! Prijatelji skupljaju novac ZA TRANSPORT NJEGOVOG TELA U BEOGRAD!

Vesti

(FOTO) OVO JE MILOŠ KOJI JE UMRO NA AUTOPUTU U ČIKAGU! Prijatelji skupljaju novac ZA TRANSPORT NJEGOVOG TELA U BEOGRAD!

Podeli vest

Miloš Nemec, rođen u Beogradu, otac troje dece je iznenada preminuo u 44. godini života. Njega su juče mrtvog pronašle kolega za volanom kamiona na jednom autoputu

Miloš, koji već duži niz godina radi kao profesionalni vozač, krenuo je na put, kao toliko puta do sada, ali nije uspeo da istovari turu i izvrši svoj poslednji zadatak.

Prema prvim informacijama, njegovo srce nije izdržalo napore kojima je bilo izloženo u poslednje vreme. Boreći se da zaradi novac i obezbedi porodicu, suprugu i dve ćerke u Americi, ali i onu koja je ostala u Srbiji, Miloš Nemec je, prema kazivanju prijatelja, danonoćno vozio, danima ostajao na putu, bez redovnog sna i odmora. Po svemu sudeći, takav život na kraju je uzeo danak.

 

 

SRBIN (44) UMRO ZA VOLANOM U ČIKAGU! Miloš je izgarao na poslu kako bi svojoj deci obezbedio bolji život, SRCE VIŠE NIJE MOGLO DA IZDRŽI!

Miloš je bio omiljen u društvu, poštovan od kolega i poslodavaca, odani navijač Crvene Zvezde i čovek koji je znao da pomogne drugoma u nevolji. Na žalost, kobnoga jutra njemu nije imao ko da pomogne.

 

 

Iza sebe je ostavio tri maloletne ćerke, jednu koja živi u Srbiji i dve u Americi.

Njegovi prijatelji juče su pokrenuli kampanju za prikupljanje novca ne bi li se se finansijski pomogla njegova deca i porodica, ali i obavio transport posmrtnih ostataka u Srbiju, gde bi trebalo da bude sahranjen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivan

pre 4 godine

ja sam jedan od "gastajbartera" Svaki put kad sam došao ui Srbiju sreo sam se sa zavisnosti ljudi koji misle da mi "vani" sve imamo na stolu i da je dovoljno da uzmemo toliko koliko mi hoćemo. Nije to baš tako. Ja absolutno shvatam situaciju i izjavljujem svoje duboko saučešće porodici. Kad sam jednom prilikom u društvu koje je bilo miešljenja da jer "vani" bolje ispričao samo deo svog života u tudjini moj brat je plakao kao malo dete. Kad bih u Srbiji radio toliko kao ovde i tamo bih bio gospodin, ali bih bio u svojoj državi. Za život nerma bolje zemlje od Srbije. Ljhudi nerade.Kritikuju sve a kafane su pune. Ja u poslednje dve godine nisam izašao u grad jer nemam ni vremena ni volje posle celog dana. Živela Srbija

Bole

pre 4 godine

I ja sam van Srbije,radim i zivim i slazem se da ko ima novce i normalan zivot,nema razloga da ide bilo gde. Zeleo bih da pitam ovog g.din-a Ivana: Zasto se ne vratis u Srbiju i radis koliko radis tamo i budes gospodin? Tvoj komentar je odraz licemerja....toliko...

Zbog takvih

pre 4 godine

Zbog takvih pogleda i stavova i takvih ljudi, koji tako komentarisu, Srbija tapka. Nemojte sabirati babe i zabe. Covek je rekao, da kada bi svi radili u Srbiji, koliko rade tamo negde, Srbija bi cvetala. Trebalo bi raditi, ne baviti se politikom. Kako mozete raditi negde van Srbije i ne pricati o politici, a samo smete pljuvati "rezim" u Srbiji? Gukni brate Srbine nesto protiv Vlasti u nekoj od zapadnih zemalja, gde sigurno ne kupis evre i dolare na ulici, nego crkavas od posla i troskova. Mnogi to nece priznati. Neko ko zaradjuje dobro laze da nema, kako mu ne bi trazili novac na zajam, a drugi lazu da imaju, od sramote. Vecini praziluk viri iz du**ta. Ja sam na dalekom zapadu, lopatam azbest, sa fakultetskom diplomom, uramljenom u Srbiji i ne zalim se. Moj izbor. Niko mi nije kriv.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17