• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2020

19:02

IMA LI KRAJA PROVOKACIJAMA SA ZAPADA?! Navaljni nominovan za Nobelovu nagradu za mir!

Vesti

IMA LI KRAJA PROVOKACIJAMA SA ZAPADA?! Navaljni nominovan za Nobelovu nagradu za mir!

Podeli vest

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni nominovan je za Nobelovu nagradu za mir, objavio je danas profesor na Univerzitetu Rutgers u Nju Džersiju Sergej Erofeev

On je kazao da je Navaljnog za nagradu nominovala grupa naučnika sa nekoliko univerziteta, ali nije naveo njihova imena, prenosi ruski portal njuz.rs.

MAKEDONCI, NISTE HTELI SA SRBIMA, OVO JE CENA! U EU MOŽETE SAMO KAO BUGARI! Sofija brutalna, izmišljanje nove istorije i nacije neće proći!

SANKCIJE DA NAZOVU PO NAVALJNOM?! A GDE JE TU ZDRAV RAZUM?? Zaharova oštro o ideji Brisela!

 

 

Kandidature za Nobelovu nagradu za mir podnose se od septembra do kraja januara naredne godine, a prema pravilima Švedske alademije koja je dodeljuje, objavljuje se zvanično samo ime dobitnika, dok se imena kandidata objavljuju 50 godina kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 3 godine

...После доделе Нобелове награде за МИР Бараку Обами, она је постала: АПСОЛУТНА БЕСМИСЛИЦА...!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17