• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda/Informer

29.03.2021

07:00

FRKA U KIJEVU! RUSKI DOBROVOLJCI SE PONOVO SPREMAJU ZA RAT, ako Ukrajina krene na Donbas, suočiće se sa... BRUTALNO UPOZORENJE ZELENSKOM!

Vesti

FRKA U KIJEVU! RUSKI DOBROVOLJCI SE PONOVO SPREMAJU ZA RAT, ako Ukrajina krene na Donbas, suočiće se sa... BRUTALNO UPOZORENJE ZELENSKOM!

Podeli vest

Bivši premijer DNR i predsednik Saveza dobrovoljaca Donbasa Aleksandar Borodaj rekao je ruskim medijima da su dobrovoljci u Rusiji spremni za nastavak rata u Donbasu

Spremni su da krenu na svoj položaj ako oružane snage Ukrajine krenu u puni napad na DNR i LNR.

Borodaj je naglasio da su ruski dobrovoljci spremni u bilo koje vreme da odbiju veliku ofanzivu ukrajinskih snaga na rudarski region.

On je napomenuo da će napad Kijeva na republike Donbasa vratiti sve borbeno spremne borce Saveza dobrovoljaca Donbasa (SDD) na položaje u LNR i DNR što je pre moguće.

Predsednik SDD je kazao da je u Donbasu zabeleženo prisustvo ekstremističke militantne grupe „Desni sektor", koji se masovno grupišu u pravcu Gorlovke.

TERORISTI, AMERI I NATO "NAPADAJU" RUSIJU SA KIM! BRUTALNA PROVOKACIJA SRBIJE, "Branilac Evrope 21" je opasna podvala! Kako će reagovati Moskva?!

Izraelski politikolog i bivši obaveštajac Jakov Kedmi da će velika ofanziva ukrajinske vojske na Donbas dovesti do potpunog poraza snaga lojalnih Kijevu.

Kedmi je izrazio uverenje da se Zelenski nada ponavljanju azerbejdžanskog uspeha u Nagorno-Karabahu. Ipak, on predviđa da će agresija oružanih snaga Ukrajine na Donbas rezultirati katastrofom za Kijev.

- Donjecki tenkovi se neće zaustaviti ni u Harkovu ni u Dnjepropetrovsku, pa čak ni u Odesi. Ja to pretpostavljam na osnovu onoga što vidim i znam... Momci iz Donbasa će im objasniti. Neka samo pokušaju - optimističan je Kedmi u svetlu zaoštravanja situacije na istoku Ukrajine.

OBAVEŠTAJCI VOJSKE JUGOSLAVIJE TRAŽE DA SRBIJA OTVORI TAJNE ARHIVE O NATO! BEOGRAD IMA "TONE DOKAZA" o zlu koje je Alijansa sijala, vreme je da se to obelodani!

Podsetimo, i Putin je nedavno poručio da ni po koju cenu neće dozvoliti genocid i pogrom stanovnika Donbasa, kao i da će Moskva učiniti sve da na miran način zaštiti Ruse u tim regionima.

Ukoliko to ne bude moguće na miran način, Moskva se neće libiti da i vojno zaštiti LNR i DNR! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija