• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2021

22:00

GROZNO! Silovatelju iz osvete odsekli ONU STVAR! Lekari pokušali da prišiju nazad, ali...

Vesti

GROZNO! Silovatelju iz osvete odsekli ONU STVAR! Lekari pokušali da prišiju nazad, ali...

Podeli vest

Brazilcu (36) iz mesta Olhos D'Agua, koji je pokušao da siluje svoju bratanicu (20), njen dečko uz pomoć rođaka odsekao genitalije i bacio ih svinjama da ih pojedu

Neimenovani Brazilac (36) iz mesta Olhos D'Agua pokušao je da siluje svoju bratanicu (20), ali je ona uspela da pobegne. Uplašena devojka otišla je kod svog dečka i sve mu ispričala, a on je uz pomoć svog rođaka iz osvete silovatelju odsekao penis i testise. Genitalije je bacio svinjama da ih pojedu, tako da lekari nisu mogli da ih prišiju nazad napadaču, već su mu samo sanirali povrede.

Prema navodima brazilskih medija, silovatelj je 19. aprila mrtav pijan ušao u kuću svog brata i napao bratanicu. Devojka se borila sa njim i na kraju uspela da pobegne. Nakon što je ona napustila kuću, njen stric silovatelj je zaspao.


Devojka je pobegla kod svog dečka, koji živi u blizini, i ispričala mu šta joj se dogodilo. Sutradan je dečko pozvao njenog strica, rekavši da navodno treba da mu pomogne oko svinja na imanju. Stric je to prihvatio, međutim kad je došao, dečko njegove bratanice ga je, uz pomoć svog rođaka, uhvatio i prvo tukao, a onda mu odsekao penis i testise. Dečko i njegov rođak su zatim odsečene genitalije bacili svinjama i otišli, ostavivši silovatelja, koji se onesvestio od bolova, da krvari.


Stric se ubrzo posle toga osvestio i sve vreme krvareći nekako uspeo da se dovuče kući, gde je pozvao hitnu pomoć. Doktori su uspeli da mu zaustave krvarenje, nakon čega su ga prevezli u bolnicu.


Hirurzi, međutim, nisu uspeli ponovo da prišiju genitalije silovatelju. Kad je ispričao šta mu se dogodilo, o svemu je obaveštena policija, koja je pretražila teren kako bi našla odsečen penis i testise.


- Nismo imali sreće. Sve smo pretražili i nismo uspeli da nađemo odsečene genitalije. Svinje su ih pojele pre nego što smo stigli - rekao je policajac Stefan da Silva, koji je učestvovao u potrazi.
On je dodao da je osveta kakvu je silovatelj doživeo užasna, čak i nehumana.

Oporavlja se

Hirurg Felipe Lobo, koji je operisao silovatelja, izjavio je da nije mogao da uradi ništa drugo osim da mu rekonstruiše mokraćni kanal, kako bi mogao normalno da funkcioniše.


- Unutrašnji genitalni sistem mu je bio potpuno uništen, a spoljašnje genitalije isečene. Sve što smo mogli, uradili smo. Zaustavili smo krvarenje, dali mu transfuziju krvi, očistili ranu i zašili je - ispričao je dr Lobo. On je dodao da je pacijent sada na antibioticima i da će izaći iz bolnice za četiri ili pet dana.

Nije mogao ništa

Nisam mogao da uradim ništa drugo osim da mu rekonstruišem mokraćni kanal

Dr Felipe Lobo

Dečko uhapšen, stric još nije

Dečko napadnute devojke i njegov rođak uhapšeni su zbog kasapljenja silovatelja. Međutim, još nije poznato da li će i osakaćeni napadač takođe biti uhapšen, budući da policiji još nije prijavljen pokušaj silovanja

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17