• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2021

08:00

BRUTALNI RUSKI ISTREBITELJ PRED KOJIM DRHTI AMERIKA SADA JOŠ JAČI! Suhoj su-57 u pratnji 4 "nevidljiva" Ohotnika! Snimci postoje, ali... Pentagon na ovo nema odgovora!

Printskrin Youtube

Vesti

BRUTALNI RUSKI ISTREBITELJ PRED KOJIM DRHTI AMERIKA SADA JOŠ JAČI! Suhoj su-57 u pratnji 4 "nevidljiva" Ohotnika! Snimci postoje, ali... Pentagon na ovo nema odgovora!

Podeli vest

Ruski mediji prenose da će svaki borbeni avion Su-57 tokom leta kontrolisatu četiri "nevidljiva" borbena drona Ohotnik S-70

Ovu informaciju saopštio je neimenovani izvor iz ruske industrije naoružanja, a preneli mediji, saopštivši da će svaki lovac pored sebe tokom leta imati dva, do četiri lovačka drona.

Iako postoje snimci ovih savremenih ruskih dronova, zvanične specifikacije o njima još uvek nisu dostupne.

Prvi snimak autonomnog leta Su-57 sa S-70 pojavio se 2020. godine. Vojni stručnjaci kažu da dve letelice imaju slične i povezane sisteme i podsisteme.

Nagađa se da dron teži između 20 i 25 tona i da dostiže bruzinu od 1.000 kilometara na sat. Međutim, nije poznato kako će ovi dronovi biti naoružani, a neki izvori tvrde da je već predviđena serijska proizvodnja i da bi u službu mogli da uđu već sredinom decembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lokman

pre 2 godine

za koji ce im k...c za amere nije namenjen nego za zemlje poput sirije koje su naoruzane prackama.

hm

pre 2 godine

nije bitan sam avion vec radar i domet raketa koje nosi.. moze i cepelin i avion iz 1. svetskog rata da radi isti posao, ne zanosite se.

KNEZ

pre 2 godine

..neka mi neko kaze gdje su se vidjela 4 ???Gdje ....pa nisam lud majku mu?

zoran

pre 2 godine

Bilo bi im pametnije da ulažu u milionsku sirotinju koju imaju..

Pera

pre 2 godine

Ne shvatam ovakve vesti. Kakve veze sa nama što Rusi, Kinezi ili ko god ima ovo ili ono? Da neće možda da stanu uz nas u slučaju da NATO krene da pripaja Srbiju u svoje članstvo? Ima li su oni i 99. svega i svačega, pa su pustili da se NATO hijene iživljavaju sa nama

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17