• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.11.2015

16:53

HIT! Dodik tužio samog sebe!

Balkan

HIT! Dodik tužio samog sebe!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske i Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik podneo je danas nadležnom tužilaštvu RS i BiH prijavu protiv sebe, objavili su lokalne mediji

U prijavama se navodi da Milorad Dodik, građanin, tuži sebe na osnovu iznesenih optužbi protiv njega za navodno učinjena krivična dela, za koja su ga optužili predstavnici opozicije u RS, prenela je agencija Fena.

Dodik je u prijavi naveo da je sve što je u javnom govoru navodio bilo ko u RS vezano za navodni kriminal.

DODIK: Nema razloga za vanredne izbore!

Svedoci optužbe su, kaže, Dragan Čavić, Mladen Bosić, Vukota Govedarica i svi drugi koji su iznosili optužbe protiv njega.

- Želim da se sve to institucionalno ispita - kaže Dodik i dodaje da time želi da se završi "haranga protiv njega.

- Iako je ovo neuobičajeno, odlučio sam da tužim sebe, jer oni nisu podneli tužbe, iako su iznosili optužbe - naveo je Dodik.

DODIK UPOZORAVA: Prema Srbima se vodi podmukla politika!

On tvrdi da će to doprineti stabilizaciji prilika i potaknuti i druge da isto rade da bi stala javna galama. Očekuje i brzo reagovanje nadležnih pravosudnih institucija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Fantastično ! Ovaj čovek je - genije...!! Sada, ako svedoci OPTUŽBE BUDU NA SUDU LAGALI, odgovaraće - za LAŽNO SVEDOČENJE...!? A ako nešto znaju o kriminalu, a ćute - biće saučesnici u prikrivanju dela...? Sada, više nema vrdanja...?! "Skidajte gaće" - i gola istina na sto...!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17