• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.09.2019

14:48

(FOTO) ZAHVALNICE ZA ZASLUŽNE! Stefanović: Smanjenje stope kriminaliteta u Srbiji je rezultat požrtvovanost naših pripadnika!

Društvo

(FOTO) ZAHVALNICE ZA ZASLUŽNE! Stefanović: Smanjenje stope kriminaliteta u Srbiji je rezultat požrtvovanost naših pripadnika!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas zahvalnice zaslužnim pojedincima iz domaćih i stranih organizacija, kao i ambasada, za ostvarenu uspešnu saradnju sa MUP-om u proteklih godinu dana

Stefanović je istakao značaj njihove pomoći i ukazao da su napredak policije i njeni rezultati ostvareni zahvaljujući zajedničkom zalaganju.

Ministar je rekao da je u prethodnom periodu uloženo mnogo truda i napora da pripadnici Ministarstva dobiju više opreme, više treninga i više prilika da postanu efikasniji u svom poslu, kao i da budu snažniji oslonac bezbednosti Republike Srbije. Ukazao je i na to da bolji uslovi bitno utiču na uspešnije rezultate rada pripadnika MUP.

- Posvećenost i požrtvovanost naših pripadnika dovela je do smanjenja stope kriminaliteta u Srbiji, do povećanja osećaja bezbednosti građana i efikasnije borbe protiv kriminala i korupcije- kazao je Stefanović.

Ministar je istakao da je, zahvaljujući dobroj saradnji sa domaćim partnerima, ali i sa međunarodnim institucijama, inostranim policijskim službama i ambasadama, rad Ministarstva unutrašnjih poslova dodatno unapređen.

- Ta vaša nesebična pomoć naravno nije prošla nezapaženo i ovo je samo jedan od načina kojim želimo da istaknemo dobru saradnju i da se zahvalimo za donacije, pomoć i za sve ono što ste učinili za naše pripadnike. Nadamo se da ćemo ovu saradnju nastaviti i u budućnosti- poručio je Stefanović.

Foto: MUP Srbije

 


Ministar je uručio zahvalnice predsedniku Internacionalne policijske asocijacije Srbije Nebojši Panteliću, direktoru Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika MUP-a Milanu Petkoviću, sekretaru Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Grada Beograda Darku Glavašu.

(FOTO) STEFANOVIĆ NAGRADIO ZASLUŽNE ZA AKCIJU ZAPLENE KOKAINA: Važno je da smo posvećeni borbi protiv narko-dilera, ma gde se oni nalazili!


Zahvalnicu su dobili i savetnik u Ambasadi Kraljevine Švedske i šef Odeljenja za razvojnu saradnju SIDA Nils Ola Anderson, policijski komesar - savetnik za POM švedske policije Mats Bergren, drugi sekretar - oficir za vezu Ambasade Savezne Republike Nemačke Bjorn Ingo Šaf, treći sekretar - oficir za vezu nemačke ambasade Martin Vase, kao i šef Kancelarije Međunarodne organizacije za migracije (IOM) Lidija Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17