• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2020

23:38

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ I POSLAO JAKU PORUKU GRAĐANIMA SRBIJE! (FOTO/VIDEO)

Društvo

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ I POSLAO JAKU PORUKU GRAĐANIMA SRBIJE! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

U trenucima kada koronavirus preti da dovede do uvođenja vanrednog stanja u Srbiji, što je i zatražio ministar odbrane Aleksandar Vulin u pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsednik se oglasio na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" i poslao snažnu poruku svim građanima naše zemlje

 

 

- Predaja nikada nije i neće biti opcija za Srbiju. Borićemo se i pobedićemo! - napisao je Vučić.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predaja nikada nije i neće biti opcija za Srbiju. Borićemo se i pobedićemo! ??

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 14. Мар 2020. у 3:21 PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZZ

pre 4 godine

dozvolio si da virus udje u drzavu .. sad mrsis ..

Nebojsa

pre 4 godine

Koliko treba biti bolestan pa optuziti predsednika da je dopustio da virus udje u drzavu. Za ovakve apoteka nema leka. Preduzete su sve mere maksimalno, jedini problem je nedostatak maski koje su trebale da budu podeljene makar penzinerima i deci pogotovo ali se nadam da ce to biti reseno.

Nebojsa

pre 4 godine

Sto rece moj maloletni sin "tata on se bori kao lav, ovo je za 100 od 100 glasova. Idioti umesto da mu se naklone i skinu kapu i kazu bravo care, bravo majstore za respiratore, oni pitaju u ovakvoj situaciji za javnu nabavku....pa respiratori se ne mogu nabaviti redovnim putem, nego iskljucivo jakom politickom vezom i dobrim odnosima u ovakvoj situaciji... " Zaista kada vidi covek ovakvu energiju i brigu ne mogu a da ne napisem kod mene u porodici imace 100% od 100% glasova jer to svojim radom zasluzuje.

Jelisaveta

pre 4 godine

Ama kakva borba i kakva predaja...Pa nije predaja uvesti vanredno stanje niti je borba ne uvesti ga i time ugroziti Srpski narod..Odlican je taj vas borbeni stav al njega iskoristite ako ne daj boze krenu granatama na nas.Ali sada se postavite pametno a ne borbeno

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija