• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

21.03.2020

21:19

LIDERU RADIKALA IZOLACIJA NE PADA NIMALO TEŠKO! Šešelj: Svako ko krši policijski čas je ludak!

Društvo

LIDERU RADIKALA IZOLACIJA NE PADA NIMALO TEŠKO! Šešelj: Svako ko krši policijski čas je ludak!

Podeli vest

Navikao sam da radim od kuće i nikada mi nije dosadno, trenutno pišem novu knjigu. Videćete, kada se desi prvi smrtni slučaj, onda će svi ljudi da se uozbilje

Lider SRS Vojislav Šešelj (65), za kog važi potpuna zabrana kretanja tokom trajanja epidemije koronavirusa, poručuje da je svako ko krši policijski čas lud i da treba da bude kažnjen po zakonu.
Šešelj kaže za Informer da se ovih dana nalazi u potpunoj izolaciji u kojoj piše novu knjigu pod nazivom 'Slom haškog pokušaja inkriminacije velikosrpske ideologije'. Šef radikala navodi da strogo poštuje sve mere koje je država propisala, a da će za kritike biti vremena kada prođe ova pandemija. Dodaje da je u Hagu bio 12 godina i da je na kraju pobedio, pa je uveren da će pobediti i opaki virus.

Mora biti discipline

Šešelj ističe da svi zaposleni u njegovoj političkoj stranci rade od kuće, osim članova obezbeđenja.

- Ko god je mogao od zaposlenih da radi od kuće, ostao je kod kuće. Samo je obezbeđenje na poslu i u Magistratu. I ja sam kod kuće. Navikao sam tako da radim i nikada mi nije dosadno. Pa, proveo sam skoro 12 godina u Haškom tribunalu i pobedio! Imam dovoljno posla i nisam u panici. Pišem, čitam... Nastavio sam rad na knjizi 'Slom haškog pokušaja inkriminacije velikosrpske ideologije' - priča Šešelj.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku je opravdano sve što država radi, ako se pokaže kao uspešno.

- Ako preventivne mere države budu uspešne, onda je opravdano sve što su dosad uradili i što će tek uraditi. Ali ako se mere ne budu pokazale kao dobre, onda ćemo ih kritikovati. Lično sam imao primedbi oko svega, policijskog časa... Ali ne treba ništa da radimo što bi smetalo akciji suzbijanja virusa. Za kritiku vlasti uvek će biti vremena kada prođe epidemija - naglašava Šešelj.

Glupiraju se

Lider radikala dodaje da je svako ko krši policijski čas običan ludak i da to radi iz čiste obesti i gluposti.

- Ovi koji krše policijski čas to rade iz egzibicionizma, gluposti i iracionalno se inate. Sva sreća je da niko kod nas nije umro od koronavirusa. Kad se desi prvi smrtni slučaj, onda će i preostali da se uozbilje. Inače, koronavirus postoji u raznim oblicima odavno. Koronavirus kod pasa i mačaka postoji i zbog toga ih vakcinišemo. Jedna naša doktorka je pre 30 godina doktorirala na temu ovog virusa. Ali novi soj virusa je opasniji i zato mu se treba suprotstaviti. Moramo ga pobediti! - poručuje Šešelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija