• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

29.04.2020

19:22

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 42! Da li smem da jedem samo meso, koliko kilometara moram da hodam ako popijem dva piva, kad ćeš da se ošišaš? Crni odgovarao na vaša pitanja u novom "Draga Saveta day-u"!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 42! Da li smem da jedem samo meso, koliko kilometara moram da hodam ako popijem dva piva, kad ćeš da se ošišaš? Crni odgovarao na vaša pitanja u novom "Draga Saveta day-u"!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, došao je i treći "Draga Saveta day". Kao što sam radio i prethodnih nedelja, danas ću odgovarati na pitanja koja ste poslali mejlom ili preko Instagrama i Fejsbuka

Izuzetno mi je drago što mi je stiglo čak 106. poruka, što znači da mi iz nedelje u nedelju sve više pišete i da se pridružujete dijeti. Poenta svega ovoga što radim, i u šta svakoga dana ulažem celog sebe i mnogo vremena, i jeste da imam interakciju sa vama i da što više vas zajedno sa mnom gubi kilograme i hrabro juriša ka pobedi nad opasnom i sve masovnijom bolešću- gojaznošću.

I na ovom "Draga Saveta day-u", važe ista pravila kao i do sada. Zbog velikog broja poruka, slučajnim izborom biramo četvoro ljudi kojima odgovaram u videu dok će svi ostali svoje odgovore, u pisanoj formi, dobiti do sutra ujutru. Pošto sam do sada izgubio 19,5 kilograma, na videu sam odgovarao na 19. , 38. ,57. i 76. poruku koju sam dobio. 


Pitanja je i ove nedelje bilo raznih, od toga da li mogu da se koriste preparati za mršavljenje i koji su najbolji do toga da li sme da se jede samo meso kao u "Keto", "Skandinavskoj" i ostalim samoubilačkim dijetama. Bilo je kao i uvek onih vickastih koji su me pitali koliko moraju da hodaju ako popiju dva piva, kao i kada ću da se šišam jer mi je kosa znatno porasla.


U svakom slucaju, još jedno lepo iskustvo, pišite mi i dalje na e-mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, na Instagram nalogu journalist_crni i Fejsbuk profilu Aleksandar Crnomarković.

Obećavam da ću kao i do sada odgovoriti na svaki vaš upit. Nastavljamo dalje, jako i disciplinovano, sutra nas očekuje novo merenje i nadamo se još jedan dobar rezultat koji će nam dati dodatan vetar u ledja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 41! Posle trčanja na redu je kuvanje! Spremamo za vas ratatuj "a la Crni"! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 41! Posle trčanja na redu je kuvanje! Spremamo za vas ratatuj "a la Crni"! (VIDEO)

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, nakon pojačanih treninga red je da vas nagradim jednim ukusnim, zdravim i niskokaloričnim ručkom. Recept koji ću spremati najviše podseća na čuveni ratatuj, specijalitet od povrća iz južnofrancuske regije Provanse, čiji se nastanak najviše vezuje za grad Nicu. Za razliku od orginalnog recepta, sa kojim svako malo na nekom kuvarskom kanalu seire Remzi, Oliver i drugi, u jelu koje ću vam spremati se povrće ne ređa u krug, nešto su drugačiji sastojci i dijetalniji način pripreme, zbog čega sam ga nazvao ratatuj "a la Crni". Nemojte da pomislite da sam bilo šta prekopirao jer dva jela nisu ista, i ovo moje čak na kraju ima i jedan specijalan dodatak koji potpuno opravdava naziv koji sam mu nadenuo

28.04.2020

21:05

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17