• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

29.06.2020

07:46

STUDENKINJA (22) IZ PODGORICE POČELA DA SE DAVI U DUNAVU,  dva čoveka je spasla od smrti

Društvo

STUDENKINJA (22) IZ PODGORICE POČELA DA SE DAVI U DUNAVU, dva čoveka je spasla od smrti

Podeli vest

Prava drama se odvijala sinoć, oko 19,30 sati, kada je studentkinja iz Podgorice, stara 22 godine, počela da se davi u Dunavu, kod Novog Sada, u blizini Žeželjevog mosta.

Na njenu sreću, devojku u vodi i njene pozive za pomoć video je i čuo Slavko Janković , radnik  DP "Vorld" Novi Sad.

On je odmah pozvao Jana Vršku,  pripadnika granične policije, pa su zajedno uspeli da u čamcu stignu do devojke i izvuku je iz Dunava. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja je devojku u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar.

Kako nezvanično saznajemo, devojka je rekla da je nedaleko od Varadinskog mosta nameravala da malo pliva i osveži se u Dunavu, ali da je iznenada voda povukla i sve više i dalje nosila nizvodno prema Žeželjevom mostu. Polako je gubila snagu i verovatno su minuti odlučivali da ne doživi najgore. Međutim, slučajni spasioci su stigli u pravi čas.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija