• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

07.10.2020

20:18

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 199! IT'S RAINY MAN! Crni trenira i po kiši! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 199! IT'S RAINY MAN! Crni trenira i po kiši! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, iako ste mršavi i lepo građeni, nažalost moje najcrnje slutnje i prognoze su se obistinile. Već nedeljama vam govorim da ovom letu pre ili kasnije ipak mora doći kraj, sada se to i dogodilo. Nakon sunčanog i toplog septembra, došao nam je pravi jesenji kišni oktobar. Ne sumnjam da su za nepopravljive romantike i za decu koja vole da gacaju po baricama ovo izuzetno dobre vremenske prilike, ali nama ovako prohladno vreme uz obilne pljuskove nikako ne odgovara. Koliko god vam možda delovalo teško i naporno da trenirate po suncu i visokim temperaturama, to je svakako bolje nego da konstantno kisnemo tokom fizičke aktivnosti

Bez obzira na to, glavni moto ovog našeg "čelendža" je da ne smemo da odustanemo pa nas ni ove padavine ne mogu pokolebati. Jasno mi je da vam nije nimalo prijatno da trčite i šetate po kiši, ali, budimo iskreni, nismo od šećera, eventualno od masti, ali ćemo se potruditi da već kroz koji mesec budemo samo od mišića. 

Zbog toga sam želeo svojim primerom da vam pokažem da ništa nije nemoguće i da "provala oblaka" nije toliki bauk kakvom je mnogi doživljavaju. U videu koji je uz ovaj tekst ćete videti da sam bukvalno pokisao do donjeg veša, ali me to nijedne sekunde nije pokolebalo da ne ispunim svoj cilj. 

Ne kažem da je ovo što sam ja radio pametno, štaviše izuzetno je glupo, jer sam tako rizikovao da se prehladim, ali je od svega toga ipak najbitnija volja koja će nas jedina odvesti do cilja. 

Vas savetujem da uprkos ovom vremenu nastavite fizičke aktivnosti na otvorenom, ali naravno u prikladnoj garderobi u vidu nekih dubokih cipela, jakne i kapuljače ili kišobrana.

Nastavljamo dalje još jače i odlučnije, pridržavamo se režima ishrane i treniramo na otvorenom kada god je to moguće čak i kada je kiša. Ide nam odlično, kilograme gubimo iz nedelje u nedelju i veoma smo blizu konačnoj pobedi nad masnim naslagama i gojaznošću koja je jedna od najopasnijih bolesti savremenog vremena.

Jedino što nikako ne smemo je da odustanemo ili posustanemo.

Mislim da sam vam kroz ovih par meseci već nekoliko puta objasnio - Il' ste nindža, il' ste mindža.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija