• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

06.11.2020

12:02

OVA DVA PRAVILA MORATE DA POŠTUJETE kada šaljete koverte za igru "Uzmi račun i pobedi 2020": NAGRADA I STAN U BEOGRADU NA VODI

Društvo

OVA DVA PRAVILA MORATE DA POŠTUJETE kada šaljete koverte za igru "Uzmi račun i pobedi 2020": NAGRADA I STAN U BEOGRADU NA VODI

Podeli vest

Od 15. oktobra, od kada su građani Srbije mogli da šalju kovete za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020", do 4. novembra stiglo je 607.500 koverata, izjavio je danas za Tanjug predstavnik NALED-a Ivan Radak.

Ističe da se dnevni prosek slanja popeo na više od 80.000 koverata i dodaje da očekuju da će se na gomili za prvo izvlačenje, 21. novembra, naći više od milion koverata.

"Interesovanje za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020" je premašilo sva naša očekivanja", kaže Radak i dodaje da će biti velika konkurencija za vredne nagrade.

Podseća da su te nagrade u prvom ciklusu igre, koji će trajati od 21. novembra do 26. decembra, 30 automobila Fiat 500L i šest stanova u Beogradu.

Pet stanova nalaze se u naselju Zemunske kapije, a jedan u Beogradu na vodi.

Ukupna vrednost nagradnog fonda u prvom ciklusu takmičenja je oko milion evra, kaže Radak.

Paralelno sa takmičenjem građana u toku je u i takmičenje lokalnih samouprava u prikupljanju računa, dodaje Radak.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Ivan Radak



Naime, građani slanjem koverata za sebe uporedo se takmiče i za svoju lokalnu zajednicu.

Nagradni fond koji će podeliti devet lokalnih samouprava čiji građani pošalju najviše koverata je 180.000 evra, a taj novac će se iskoristiti za projekte koje će građani izabrati.

Lokalne samouprave su podeljene u tri kategorije - male, srednje i velike, a trenutno u kategoriji velikih, navodi Radak, vode Pančevo, Kikinda i Požarevac, u kategoriji srednjih beogradski Savski venac, Bačka Topola i Kanjiža, a kod malih Blace, Dimitrovgrad i Sečanj.

"Međutim, još je dug put do kraja takmičenja i dobijanja nagrade. Apelujemo na građane da šalju što više fiskalnih računa i slipova kako bi i njihova lokalna zajednica osvojila vrednu nagradu", rekao je Radak.

Najčešće pitanje koje stiže na adresu Kontakt centra, kontakt@uzmiracun.rs, navodi Radak, jeste izgled i popunjavanje koverte.

Objašnjava da koverta može biti bilo koja i da ne postoji određena koverta koja mora učestvovati u nagradnoj igri, bitno je samo da stane u poštansko sanduče.

Radak ističe da je sa prednje strane dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020", a za zadnje strane lične informacije - ime i prezime, adresu iz ličnog dokumenta i telefon.

"Sve je to bitno popuniti kako koverta ne bi bila diskvalifikovana i da bi dobitnik bio uspešno identifikovan", kaže Radak.

U kovetu je, podseća, potrebno staviti najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, odnosno potvrda o plaćanju karticom ili instant plaćanju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Drulović poručuje: Nema većeg motiva od ovakve utakmice!
EURO 2024

Drulović poručuje: Nema većeg motiva od ovakve utakmice!

Fudbaleri Srbije u utorak (21.00) u Minhenu igraju protiv Danske i potrebna im je pobeda kako bi se plasirali u osminu finala na Evropskom šampionatu u Nemačkoj. Selektor mlade reprezentacije i nekadašnji Piksijev pomoćnik Ljubinko Drulović ističe da neće biti lako, ali da ne sumnja u želju i motiv kod "orlova" da dođu do pozitivnog rezultata.

24.06.2024

14:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija