• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

20.01.2021

08:00

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje i preventivni pregledi

Društvo

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje i preventivni pregledi

Podeli vest

Jedan od ključnih elemenata kada je zdravlje u pitanju je preventiva. Neophodno je jednom godišnje otići na redovne kontrole. Svi članovi porodice trebalo bi da imaju najbolju negu, kao i dostupnost i brz prijem kod vrhunskih stručnjaka

Najsavremenija dijagnostika kao i pregledi koji mogu da se obave u roku od 48 sati na raspolaganju su korisnicima. Sistem lečenja kroz Dobrovoljno zdravstveno osiguranje dostupan je svim građanima i obezbeđuje komfor pacijentima. Pre 5 godina Triglav osiguranje je uvelo u svoju ponudu Dobrovoljno zdravstveno osiguranje kojim osiguranici dobijaju visok nivo kvalitetne usluge za tegobe narušenog zdravlja.

Jedan od preventivnih pregleda je briga o zdravlju reproduktivnih organa kod žena. U periodu od 18. do 24. januara, obeležava se Evropska nedelja prevencije raka grlića materice u cilju podizanja svesti kod žena o načinima prevencije. Pod sloganom „Bolje sprečiti nego lečiti – redovnom kontrolom pobedićemo karcinom grlića materice“ prenosi se najvažnija poruka da se ova bolest može preduprediti ako se primeni rana dijagnostika koja omogućava potpuno izlečenje.

Potreban je samo jedan pregled godišnje da bi se zdravlje držalo pod kontrolom. Polisa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja pruža mogućnost ugovaranja godišnjeg sistematskog pregleda koji obuhvata i kompletan ginekološki pregled kojim se prevenira bolest uključujući i karcinom grlića materice.

Foto: Promo

Neophodno je da se svakoga dana misli na lično zdravlje kao i zdravlje porodice, jer odlaganje i čekanje može da dovede do neželjenih efekata.

Među mnogobrojnim prednostima Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja nalaze se: privilegovan tretman bez čekanja, bez plaćanja, izbor stručnjaka u najboljim privatnim medicinskim ustanovama širom Srbije, mogućnost odlaska kod lekara van radnog vremena, najsavremenije metode i komfor pri lečenju, kreiranje paketa zdravstvenog osiguranja koji odgovara individualnim potrebama i lekari Medicinskog kontakt centra koji su na raspolaganju 24/7.

Osiguranici mogu da dobiju telefonskim putem savetodavnu pomoć kod povišene telesne temperature, glavobolje, nesanice, ali i da se informišu o lekovima, terapijama, vakcinama u slučaju da putuju, kao i da dobiju pojašnjenje kod medicinskih izveštaja, dijagnoze, terapije, laboratorijske analize.

U samo 3 koraka moguće je ugovoriti polisu zdravstvenog osiguranja. Na mail zdravstveno.osiguranje@triglav.rs šalje se upit za informativni obračun godišnje ili mesečne premije osiguranja koja se računa na osnovu pristupne starosti/pola osobe koja želi da bude osigurana, odnosno željenog paketa pokrića. Budući osiguranik nakon odabira širine pokrića šalje skeniranu dokumentaciju i informaciju o odabranom pokriću, dinamici i načinu plaćanja premije. Poslednji korak je potpisivanje polise i prateće dokumentacije u najbližoj poslovnici, nakon čega se aktivira polisa zdravstvenog osiguranja. Kartica zdravstvenog osiguranja dostavlja se na kućnu adresu ugovarača osiguranja.

Mislite o sebi, porodici i zdravlju, a Dobrovoljno zdravstveno osiguranje je saveznik sa stručnom medicinskom uslugom prilagođenom svakom osiguraniku zdravstvene zaštite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija