• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv.rs

09.04.2021

20:00

KARIĆ KUPIO SLOBINU VILU?! Njena vrednost je VELIKA TAJNA!

Društvo

KARIĆ KUPIO SLOBINU VILU?! Njena vrednost je VELIKA TAJNA!

Podeli vest

Nedugo pošto su, pre nedelju dana, mediji objavili da je košarkaš Nikola Peković još pre pet godina kupio vilu u Tolstojevoj 33, koja je pripadala bivšem srpskom i jugoslovenskom predsedniku Slobodanu Miloševiću, “Novosti” saznaju da je ovaj objekat 17. februara dobio novog vlasnika

Od Pekovića ga je otkupio Zoran Karić, jedan od četvorice braće Karić. Vrednost ove transakcije nije javna, piše Objektiv.

U jučerašnjem izdanju, “Novosti” su objavile vest o seči drveća na susednom placu, u Užičkoj 34, koji je takođe jedno vreme pripadao Miloševićevima, a po odluci iz 1999. Komisije za stambena pitanja Vlade Srbije. Kasnije je sud, krajem 2013. godine, tu odluku poništio. I za taj plac se priča da bi mogao biti u budućem vlasništvu Karića, baš kao što je i Milošević svojevremeno hteo da spoji ova dva placa i napravi ogroman kompleks. Ipak, biznismen Dragomir Karić ovo demantuje.

Mi ne kupujemo po Dedinju. I ono što imamo prodajemo, jer nam je višak – tvrdi za “Novosti” Dragomir Karić.

– Ja sam imao pre 20 godina plac u Užičkoj 17, ali sam prodao.

Vidim da do danas ništa na njemu nije izgrađeno. Bogoljub takođe već dugo ima plac u Užičkoj 35, ali ništa novo nismo kupili.

Peković je pomenuti plac u Tolstojevoj 33 kupio od naslednika Slobodana Miloševića, kako su pisali mediji, pre pet godina, da bi, navodno, tek nedavno, isplatio prvu ratu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 3 godine

Cenu će da saznamo kada odobri ruski vajar ?!

Boban

pre 3 godine

Radili su testere pa alate za tresenje jabuka, prodali i pobegli sa Kosova, godinama uzimaju poslanicke plate i drzavnu investiciju metroa. Tuzili drzavu i dobili Telekom koju su opet uzeli od drzave i Srbiji prodavali telefone i brojeve u kesu. Od silne ljubavi Srbiji pucaju kosti. Adresa Dedinje a gde bi ?

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija