• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.04.2021

11:41

AKO IMATE OVE DVE STVARI U KUHINJI, odmah ih bacite jer mogu biti VEOMA OPASNE: Upravo su povučene sa tržišta u Srbiji /FOTO/

Društvo

AKO IMATE OVE DVE STVARI U KUHINJI, odmah ih bacite jer mogu biti VEOMA OPASNE: Upravo su povučene sa tržišta u Srbiji /FOTO/

Podeli vest

Još jedan proizvod je povučen sa našeg tržišta, a ovoga puta reč je o proizvodu koje znamo kao električno lonče.

Kako je predstojeći vikend praznični, verujemo da većina vas ima svoj primerak. Zbog toga pažljivo pogledajte da li je vaš ovakav.

Kako je upozorio NEPRO, postoji opasnost od električnog udara. Proizvod nema nikakve bezbednosne informacije.

Povučeni su:  - električno lonče - crveno zapremine 0,5 litra, kao i:

Foto: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije

Povučeno kuvalo

- električno lonče plavo zapremine 1 litar

Foto: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije

Povučeno kuvalo

Električno lonče crvene boje, sa ručkom bez poklopca napravljeno od polipropilena, metala i priključnog kabla sa utikačem, bez prekidača. Proizvod je zapremnine 0.5 litra. Prodaje se bez ambalaže. Proizvod ne prati uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku i nema potrebne bezbednosne informacije.

- Aparat ne prati uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku i nema potrebne bezbednosne informacije tako da usled korišćenja metalne kašike i stavljanja delova šake u vodu dok je aparat uključen u strujno kolo može doći do električnog udara, požara i povreda korisnika. Takođe postoji mogućnost da se provodni kabl ošteti oštrim predmetom ili na oštrim ivicama samog proizvoda - navodi se u upozorenju na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine (NEPRO), 

Doneta je meza zabrane isporuke proizvoda na tržište, kao i povlačenje proizvoda sa tržišta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alen

pre 3 godine

Setili se sad! Odraso sam s takvim loncetom .... Zato u Srbiji ne idu espreso kafemati , ovi po buticima i dr radnjama tuku po tome sve u sesnaest i dugo ce jos....!

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija