• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.07.2021

18:26

DVA NOVA UPOZORENJA RHMZ ZA SRBIJU! Nakon žege stiže jako nevreme, prete pljuskovi, grmljavina i grad!

Društvo

DVA NOVA UPOZORENJA RHMZ ZA SRBIJU! Nakon žege stiže jako nevreme, prete pljuskovi, grmljavina i grad!

Podeli vest

Nakon vrelog talasa sledi nam izuzetno nestabilno vreme u Srbiji. RHMZ objavio je dva meteorološka upozorenja

- Danas na području Srbije veoma toplo sa najvišom temperaturom od 35 do 38 °C, lokalno i do 40 °C. Na području Beograda maksimalna temperatura oko 38 °C. Sutra će se veoma toplo vreme zadržati samo na jugu i istoku Srbije sa maksimalnom temperaturom oko 36 °C - stoji u prvom upozorenju.

Inače, zbog velikih vrućina je na teritoriji Beograda, centralne i južne Srbije oglašen crveni meteoalarm.

Velika promena očekuje nas krajem nedelje i stoga je izdato još jedno upozorenje.

- Od petka do ponedeljka promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Lokalno se očekuje veća količina padavina i kratkotrajna pojava grada.

Inače, aktuelna je i jedna najava.

MOŽE JAJE DA SE PRŽI NA ASFALTU! SA 39 U HLADU OVA 2 GRADA DANAS SU NAJTOPLIJA U SRBIJI Pogledajte temperature izmerene u 16 sati!

- U naredna dva sata u Banatu lokalna pojava slabe kiše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

RHMZ IZDAO CRVENI METEOALARM ZA VEĆI DEO SRBIJE!
Srbija

RHMZ IZDAO CRVENI METEOALARM ZA VEĆI DEO SRBIJE!

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), zbog visokih temperatura, objavio je za Beograd crveni i žuti meteo alarm, a crveni meteo alarm za Šumadiju, Pomoravlje i jugoistočnu i jugozapadnu Srbiju, kao i za Kosovo i Metohiju

14.07.2021

08:56

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija