• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2021

17:36

STRAVIČAN ZLOČIN U KALUĐERICI! Nedužnog psa ubadali čime su stigli, kuče zapomagalo u lokvi krvi

Pixabay

Društvo

STRAVIČAN ZLOČIN U KALUĐERICI! Nedužnog psa ubadali čime su stigli, kuče zapomagalo u lokvi krvi

Podeli vest

Velika drama odigrala se u beogradskom naselju Kaluđerica

Pas koji je godinama živeo i jeo na istom mestu, gde su ga komšije hranile i čuvale na neki poseban način, bio je meta zločina koji je duboko potresao žitelje ovog naselja.

Grupa huligana, ubadala je i udarala nesrećnog psa. Jadna životinja se srušila od bolova i zapomagala krvareći.

Ostavljen da ugine, pas je čekao pomoć u strašnim bolovima na vrelom suncu...

Foto: Privatna arhiva

Ostavljen


Svedok događaja opisuje kako je tekla čitava drama.

- Kuče je stravično izbodeno nožem, u Kaluđerici. Pas je registrovan i čipovan na grad Beograd, dežurni iz Veterina Beograd javnog preduzeća rekli su nam da ne mogu da izađu jer, kako su nam rekli, nemaju vremena - izjavio je izvor za Informer.

Bili su drski

Naš izvor dodaje i da ih je neprijatno iznenadilo obrazloženje onih koji bi trebalo prvi da pomognu.

- Gospođa koja se javila iz te ustanove jako drska. Pokušali smo da je podignemo i  odvezemo, međutim iz rane je izlazilo nešto od unutrašnjih organa, a kuče je bilo u strašnim bolovima - priča naš izvor.

Foto: Pixabay

Rekli su nam da nemaju dovoljno vozila da dođu po psa. Pitali smo čak da dođemo po doktora, i onda da prebacimo sve našim kolima,tada su nam rekli da ne žele da napuste prostoriju - zaključuje on.

Na kraju su pozvali policija, koja je morala da urgira i da lično natera odgovorne da izađu na teren i zbrinu psa.

Ono što je najžalosnije je da kuca živi tu oko deset godina, nije nimalo agresivna, maza je, a ceo komšiluk je voli.

Foto: Privatna arhiva

Zapomagao je u velikim bolovima

 

Ova grozna priča, čudom je dobila srećan epilog. Pas je spašen i trenutno se nalazi u kući žene koja ga je posle ukazane pomoći zbrinula.

Ipak, ostaje gorak ukus u ustima posle saznanja da živimo s monstrumima koji su u stanju da ovako nešto urade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 3 godine

Čovek je najgora životinja. Rastu mali Belivukovi i vežbaju na životinjama da muče.

zora

pre 3 godine

Jadna zivotinja. Nemogu da verujem da ovako ne izivljena monstrumi postoje. Nadam se da ce biti uhapseni. Ako su maloletni u cuzu nabiti roditelje koji su od njih napravili cudovista.

Pas

pre 3 godine

Jadan pas:((( Dokle cemo vise da citamo ovakve vesti? Gde odrastaju ovakvi bolesnici??? Naci ih I strpati u ludaru pod hitno!

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija