• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

07.09.2021

10:48

Novi digitalni servisi i usluge Komercijalne banke! JOŠ JEDNOSTAVNIJA PLAĆANJA MOBILNIM TELEFONOM I DODATNA SREDSTVA NA „KLIK“

Promo

Društvo

Novi digitalni servisi i usluge Komercijalne banke! JOŠ JEDNOSTAVNIJA PLAĆANJA MOBILNIM TELEFONOM I DODATNA SREDSTVA NA „KLIK“

Podeli vest

Komercijalna banka, članica NLB Grupe, razvila je i svojim klijentima omogućila potpuno besplatno korišćenje novih digitalnih usluga i servisa - Online keš kredita, za sve one koji žele da bez papira i posete ekspozituri dođu do dodatnih sredstava na računu i KombankPay, aplikacije koja platne kartice seli u mobilne telefone i osigurava još brža, jednostavnija i sigurnija beskontaktna plaćanja.

 

KombankPay usluga dostupna je svim postojećim klijentima sa aktivnim WEB eBanking nalogom i Visa ili Mastercard beskontaktnim karticama. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti sa Gugl prodavnice, a kompatibilna je sa Android operativnim sistemom i NFC tehnologijom. Nakon jednostavne registracije, digitalizuje kartice i omogućava plaćanja prislanjanjem mobilnog telefona na terminale sa opcijom beskontaktnih plaćanja.

Novi Online keš krediti namenjeni su klijentima Komercijalne banke, korisnicima WEB eBanking naloga, koji primaju zaradu putem tekućeg računa u Banci. Realizuju se bez administrativnih zabrana, potpisivanja menica i troškova obrade zahteva kredita. Odobravaju se u iznosu do 600.000 dinara, sa maksimalnim rokom otplate do 71 mesec i fiksnom kamatnom stopom tokom čitavog perioda otplate.  

Foto: Promo

Proces prijave, odobravanja i isplate kredita je veoma jednostavan, i moguće ga je obaviti kroz tri jednostavna koraka putem eBanking naloga – podnošenje zahteva, prilaganje dokumentacije i realizacija. 

Dakle, ako želite da brzo i lako dođete i upravljate dodatnim sredstvima za putovanje, opremanje doma ili kupovinu školskog pribora, sada znate i kako! Posetite sajt Komercijalne banke i iskoristite ovu sjajnu i pravu priliku još danas!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija