• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.09.2021

07:05

KO ČEKA, TAJ DOČEKA... Na Batrovcima duga kolona kamiona

Društvo

KO ČEKA, TAJ DOČEKA... Na Batrovcima duga kolona kamiona

Podeli vest

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu i zemlje, teretna motorna vozila čekaju tri sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije



Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:15, na graničnim prelazima Kelebija i Šid, takođe na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju dva sata.

Na prelazu Horgoš, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Zadržavanja vozila, takođe, nema na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", čekanja nema ni na naplatnim stanicama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Kako vas nije sramota da tolko lazete,ceka se po 8 sati minimum

LAŽNO SE PREDSTAVIO LEGITIMACIJOM MEĐUNARODNE POLICIJE! Na graničnom prelazu Vatin uhapšen sa blizu 100.000 FALSIFIKOVANIH DOLARA!
Hronika

LAŽNO SE PREDSTAVIO LEGITIMACIJOM MEĐUNARODNE POLICIJE! Na graničnom prelazu Vatin uhapšen sa blizu 100.000 FALSIFIKOVANIH DOLARA!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su više od 99.000 falsifikovanih američkih dolara na Graničnom prelazu Vatin i uhapsili P.K. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela falsifikovanje novca, falsifikovanje isprave i lažno predstavljanje, saopšteno je večeras iz MUP-a

03.09.2021

22:45

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija