• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2022

08:50

Juče sam se zauvek oprostila od moje jedine sreće, mog deteta... Majka Ksenije Vučić se potresnom porukom oprostila od ćerke!

Fotoilustracija

Društvo

Juče sam se zauvek oprostila od moje jedine sreće, mog deteta... Majka Ksenije Vučić se potresnom porukom oprostila od ćerke!

Podeli vest

Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsednika Aleksandra Vučića, preminula 29. januara u 56. godini života, a sahranjena je juče na Novom groblju

 

Od Ksenije se danas putem čitulje oprostila i njena majka Nada Janković.

Sahranjena Ksenija Vučić! Porodica, brojni prijatelji i kolege se oprostili od novinarke!

Juče, 31. januara zauvek sam se oprostila od moje jedine sreće, mog deteta. Otišla je iznenada, ostavila sve u velikoj tuzi i neverici. Šaljem joj bezgraničnu ljubav. Njena majka Nada. 

Foto: Informer

Podsetimo, Ksenija Vučić je preminula u svom stanu na Novom Beogradu, na rukama sina Danila. Uzrok smrti još nije saopšten, ali se pretpostavlja da je u pitanju srčani udar. Više pročitajte OVDE.

Kseniju Vučić javnost će pamtiti kao novinarku sa dugom i uspešnom karijerom i u štampanim i u elektronskim medijima. Radila je više od 30 godina - od Radija 'Indeks', preko časopisa 'Srpska reč' i Studija B, pa sve do TV Pink, gde je poslednjih godina uređivala i vodila emisiju 'Pravac', i bila na čelu Pinkovog kablovskog kanala Pink 3, kasnije TV Vesti. Gledaoci će je pamtiti i kao novinarku koja je albanskom premijeru Ediju Rami usred intervjua u Tirani pokazala tri prsta.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

MOZETE BITI PONOSNI STO STE IMALI OVAKVO DETE...

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija