• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2022

19:48

ZAHVALJUJUĆI DONACIJI USLUGE ĆE BITI DOSTUPNIJE I EFIKASNIJE! Dom Zdravlja Mostar se zahvalio Vladi Srbije i premijerki Brnabić na PCR testovima!

Dom zdravlja Mostar

Društvo

ZAHVALJUJUĆI DONACIJI USLUGE ĆE BITI DOSTUPNIJE I EFIKASNIJE! Dom Zdravlja Mostar se zahvalio Vladi Srbije i premijerki Brnabić na PCR testovima!

Podeli vest

Dom zdravlja Mostar zahvalio se Vladi Srbije na donaciji PCR testova

Na zvaničnoj stranici Doma zdravlja Mostar na Fejsbuku objavljena je poruka zahvalnosti:

- Dom zdravlja Mostar primio je donaciju od Vlade Srbije koja uključuje 60.000 univerzalnih transportnih medija sa dva brisa za PCR testiranje na korona virus.

Foto: Dom zdravlja Mostar

Transportni mediji koji su stigli u Mostar predstavljaju neizostavnu komponentu u svim protokolima za testiranje na covid i sastoje se iz epruvete i dva brisa za uzorkovanje. Zahvaljujući ovoj donaciji, usluge koje pruža Dom zdravlja Mostar svakako će biti dostupnije i efikasnije, a građanima će testiranje biti dostupno na više lokacija, pa čak i na adresama onih koji su stariji i ugroženi.

Ovim putem srdačno se zahvaljujemo kancelariji premijerke Vlade Srbije Ane Brnabić na ovoj donaciji i organizaciji primopredaje - poručili su iz Doma zdravlja Mostar.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija