• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Blic

25.09.2022

15:13

'IZAZVAO NESREĆU, pa pokušao da me SAKRIJE u NJIVI!' Ovo je samo POČETAK PAKLA koji su nastavili lekari, policija, sudstvo...! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

printscreen Twitter

Društvo

'IZAZVAO NESREĆU, pa pokušao da me SAKRIJE u NJIVI!' Ovo je samo POČETAK PAKLA koji su nastavili lekari, policija, sudstvo...! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Podeli vest

Nedavna ispovest mlade devojke, koja je u nizu na svom Tviter profilu podelila brojna negativna iskustva nakon teške saobraćajke koja joj je promenila život, izazvala je pravu buru...

Prema opisima mlade devojke, u njenom slučaju nakon saobraćajne nesreće zakazali lekari, policija, sudstvo, ali i humanost osobe koja je izazvala težak udes zbog kog i dan danas ima psihičke i fizičke posledice.

Naime, kako piše na profilu pomenute devojke upisane pod imenom "Depresivna sirena", pre skoro godinu dana ona je povređena u udesu koji je izazvao motociklista, a nakon čega, objašnjava, počinje njena agonija i doslovno borba za život.

- Osoba koja je vozila motor pokušala je prvo da me sakrije u njivi i ostavi, a zatim kada je došla policija me je ostavio samu da putujem 45 minuta vozilima Hitne do bolnice bez da zna da li ću živa biti u narednih toliko vremena - piše devojka u objavi.

Međutim, saobraćajna nezgoda, teške povrede, kao i nehumanost sa kojom se susrela u tom momentu, nisu jedino zlo koje ju je snašlo, pa se nakon dolaska u šabačku bolnicu suočila sa novim problemima. Devojka je takođe priložila i fotografije koje svedoče koliko joj je zapravo zdravstveno stanje tada bilo ugroženo.

 

 

- Ovo je samo deo rana i povreda koje sam imala i koje mi doktori u bolnici u Šapcu nisu dobro očistili i koje su krenule da mi se gnoje i da mi nastaje sepsa. Doslovno sam pakao preživela i evo godinu dana je prošlo, ja i dalje nisam dobro psihički - objašnjava ona i zahvaljuje Bogu koji joj je dao novu šansu, ali i svojoj porodici koja joj je pomogla da prebrodi težak period.

Zakazali svi odreda

Kako navodi, i policija i sudstvo zakazali su u njenom slučaju, a o čemu je takođe pisala na Tviteru.

- I kvazi policajci su mi se javljali oko udesa, a nijedan od policajaca na uviđaju nije bio ni Goran, a ni Vlada. "Policajci" su mi slali poruke na mesindžeru da me pitaju da dam izjavu koju nisam prethodnu noć mogla ni da izjavim zbog potresa mozga. Ne bih smela previše da pričam, jer se vodi o ovome reč na sudu, ali i to je korumpirano, pa je u zastoju slučaj. Ali, verujem da ovaj gore gleda sve i hvala mu što me je spasio.

Devojka koja je, po svemu sudeći, uspela da preživi nemoguće, i sama je svesna sreće koju je imala.

 

 

- I hiljadu puta sam se od tada zapitala zašto me je Bog sačuvao i zašto ja zaslužujem drugu šansu, a toliko ljudi je poginulo bez ijedne opomene, ali psihijatar mi je rekao da svakom život da koliko može da podnese, pa se tešim - zaključila je ona.

Potresna priča devojka sa Tvitera naišla je i na niz komentara korisnika koji joj zahvaljuju što je sa svima podelila najteži period svog života, ali i zbog hrabrosti što je sve stojički izdržala i nije poklekla.

"Svaka ti čast na svemu! Treba ovo izdržati! Nadam se da su sada bolje i fizičke i psihičke rane! Ovo drugo je bitnije a spoljnim ožiljcima ne treba prodavati značaja. Oni su da nam pokažu kakvi smo borci. Nadam se da će karma doći", "Volim te, hvala što si podelila i bez obzira na rane prelepa si i predivne crte lica imaš, na koje ni ožiljci neće uticati, jer si pre svega psihički jaka a to se i te kako odražava, videćeš... Predivna si i imenjakinjo, skidam kapu na iskrenošću", samo su neki od mnogih poruka podrške upućenih njoj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje
Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje

Zoran Srećković penzionisani policajac koji je 5. oktobra 2000. godine bio u policijskoj stanici u Ulici Majke Jevrosime kada je ona napadnuta, kaže da su političari sa navijačima upali i odneli oružje, koje nikada nije vraćeno i ne zna se gde je završilo i da su pojedinci zbog toga dobili nagrade za unapređenje demokratije, a on se pita: "Kojoj su demokratiji oni doprineli tog 5. oktobra?!"

05.10.2024

11:41

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija