• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

10:25

NOVI BIZNIS! Igraonice počele da organizuju svirke za roditelje! SPAS ZA ONE KOJI NEMAJU KOME DA OSTAVE DECU NA ČUVANJE!

printscreen/pixels

Društvo

NOVI BIZNIS! Igraonice počele da organizuju svirke za roditelje! SPAS ZA ONE KOJI NEMAJU KOME DA OSTAVE DECU NA ČUVANJE!

Podeli vest

Pojedine dečije igraonice u Beogradu počele su da organizuju svirke kako bi roditelji mogli da izađu u provod, čak i ako nemaju kome da ostave decu na čuvanje

Sve veći je broj roditelja koji ne može sebi da priušti izlazak zato što nemaju kome da ostave svoju malu decu. Pojedini vlasnici igraonica u Beogradu odlučili su da iskoriste ovu činjenicu kako bi razvili novi biznis.

Naime, oni organizuju svirke u kojima roditelji mogu da uživaju dok im se deca igraju u igraonici.

- Stalno su nam se roditelji žalili da ne pamte kada su izašli negde i uživali u muzici. Zbog toga smo došli na ideju da jednom nedeljno napravimo žurku za roditelje. Uglavnom zabava počne oko 19 časova i traje do 22 časa. Gitarista zabavlja roditelje, dok se animatori igraju sa decom. Svi srećni i zadovoljni - kaže za Informer vlasnik jedne igraonice koja je među prvima uvela ovakva program.

Kako navode, imaće žurku i za novogodišnju noć.

- Deda Mraz će doći i podeliti poklone deci koja će uživati sa svojim drugarima, a mi ćemo se potruditi da roditeljima pružimo odličnu zabavu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija