• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2023

11:53

VELIKI USPEH NIS-OVE APLIKACIJE ZA PLAĆANJE GORIVA! Više od 250.000 korisnika preuzelo „Drive.Go“

NIS

Društvo

VELIKI USPEH NIS-OVE APLIKACIJE ZA PLAĆANJE GORIVA! Više od 250.000 korisnika preuzelo „Drive.Go“

Podeli vest

Potrošači u Srbiji prepoznali su prednosti korišćenja „Drive.Go“ mobilne aplikacije, pa je tako od momenta lansiranja ove inovativne usluge do danas više od 250.000 potrošača preuzelo ovu aplikaciju za plaćanje goriva.

„Drive.Go“ omogućava potrošačima plaćanje goriva putem mobilnog telefona na samom točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu na banzinskoj stanici i na taj način štedi vreme i omogućava bezbednu i jednostavnu kupovinu goriva.

Korišćenje „Drive.Go“ mobilne aplikacije je krajnje jednostavno i sigurno za potrošače, a  sve što je potrebno jeste da se aplikacija preuzme sa „Google Play“, „Apple Store“ ili „Huawei App Gallery“.

Prilikom svakog točenja  neophodno je da se aplikacija aktivira na mobilnom uređaju,  pre ili posle točenja skenira QR kod  koji  se nalazi na  točionom mestu, a nakon dopune rezervoara klikne na opciju „plati“ u mobilnoj aplikaciji  čime je proces kupovine i plaćanja završen. Svi podaci o platnoj  kartici koji se  unose prilikom registracije naloga čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke, tako da je korišćenje platne kartice uz „Drive.Go“ potpuno bezbedno. 

„Kao kompanija koja prati savremene trendove i osluškuje potrebe svojih potrošača, NIS intenzivno radi na polju digitalizacije u maloprodajnom segmentu, a razvoj inovativnih usluga ostaje u fokusu našeg poslovanja i u narednom periodu. Ulaganjem u unapređenje korisničkog iskustva doprinosimo i uspešnom poslovanju same kompanije što ne bi bilo moguće bez naših potrošača, čije poverenje i zadovoljstvo ostaju naš konačni cilj i neprikosnoveni imperativ“, izjavila je Marija Halar, direktor Centra za digitalnu transformaciju i unapređenje korisničkog iskustva u kompaniji NIS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17