• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs, Kosovo online

19.04.2023

14:24

NJIHOVA RADOST JE SIGNAL DA ČINIMO DOBRE STVARI ZA NJIH! Kancelarija za KiM za decu sa Kosmeta organizovala boravak i školu plivanja u Ivanjici

Kancelarija za KiM

Društvo

NJIHOVA RADOST JE SIGNAL DA ČINIMO DOBRE STVARI ZA NJIH! Kancelarija za KiM za decu sa Kosmeta organizovala boravak i školu plivanja u Ivanjici

Podeli vest

Kancelarija za Kosovo i Metohiju je u saradnji sa Opštinom Ivanjica i ove godine organizovala školu plivanja i boravak za čak 500 dece iz socijalno ugroženih porodica sa prostora KiM u ovom gradu.

Deca su podeljena u više grupa, a smenjivaće se na nedelju dana. Tokom boravka u Ivanjici, mališanima su uz školu plivanja organizovane i druge zabavno-edukativne aktivnosti i radionice.

Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM, Svetlana Miladinov istakla je da Kancelarija ulaže značajna sredstva i sprovodi niz aktivnosti kako bi našoj omladini sa Kosmeta obogatila školske dane.

- Trudimo se da našoj deci sa KiM ulepšamo detinjstvo. Ponosni smo na činjenicu da smo samo od prošle godine obezbedili putovanja za više od 2000 dece školskog uzrasta sa Kosmeta. Na svakom od ovih putovanja oni se usavršavaju, razvijaju kako fizičke, tako i društvene sposobnosti i kroz interakciju sa svojim vršnjacima stvaraju uspomene za čitav život, uče se zdravim stilovima života i novim veštinama. Njihova radost i osmeh su jasan signal da činimo dobre stvari za njih - ističe Miladinov i napominje da će Kancelarija i u budućnosti još snažnije podržavati naše mlade sa Kosova i Metohije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija