• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2023

13:05

DEČAK NE POMERA RUKE I NOGE, DEVOJČICA KRITIČNO! Ministarka Grujičić saopštila je kakvo je zdravstveno stanje ranjenih u masakrima na Vračaru i u Mladenovcu! (VIDEO)

printskrin/tv pink

Društvo

DEČAK NE POMERA RUKE I NOGE, DEVOJČICA KRITIČNO! Ministarka Grujičić saopštila je kakvo je zdravstveno stanje ranjenih u masakrima na Vračaru i u Mladenovcu! (VIDEO)

Podeli vest

Osam osoba je ubijeno, a 14 ranjeno u pucnjavi kod Mladenovca, pošto je na njih napadač pucao iz automatske puške. Ministarka Grujičić govorila je o zdravstvenom stanju povređenih na Vračaru, kao i u Mladenovcu.

- Ni u vreme masakra na Vračaru ni juče medicina nije zakazala. Dva dečaka koja su lečena u Tiršovoj danas su puštena kući. Nažalost, devojčica je kritično. Deca i nastavnica koji su smešteni u Uregntnom centru su dobro. Dečak koji je ranjen na više mesta i dalje je loše i ne pokazuje znake pokretljivosti. Ima jos nekoliko metaka u telu. Njegovi inicijali su M.P. U ruci, lopatici, nozi.... A nakon najnovijih pregleda, slabo oseća noge. Što može biti ozbiljno - rekla je Grujičić i dodala:

- Moram da se zahvalim Hitnoj pomoći Mladenovca koji su u roku od 10 minuta bili na mestu događaja, Hitnoj pomoći Smedereva koji su stigli u Malo Orašje za 15 minuta i Hitnoj pomoći Beograda koja je stigla za 37 minuta. Policajci su rekli da nisu mogli da veruju da je prvo stigla Hitna pomoć pa oni. Hvala svim mojim kolegama, i tehničarima i medicinskim sestrama. 

Svi ranjeni u Mladenovcu imaju prostrelne rane i ugroženi su, rekla je Grujičić.

- Devet naših psihijatara je otišlo u školu "Vladislav Ribnikar" da pruži podršku deci i roditeljima. Molim sve roditelje, aman, sklonite to oružje - apelovala je ministarka. 

Podsećamo, terorističkom aktu u Mladenovcu u noći između četvrtka i petka ubijeno je čak osam ljudi, a četrnaestoro je ranjeno. Više o tome pročitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MITTA

pre 1 godinu

PROVERITE DA LI JE K.K. LECENU PALMOTICEVOJ...KOLIKO DUGO I KO GA JE LECIO

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija