• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2023

17:01

UKOLIKO VAM JE POTREBNA PSIHOLOŠKA PODRŠKA, POZOVITE OVAJ BROJ! Telefonske linije Doma zdravlja "Voždovac" otvorene za pomoć deci i roditeljima

Društvo

UKOLIKO VAM JE POTREBNA PSIHOLOŠKA PODRŠKA, POZOVITE OVAJ BROJ! Telefonske linije Doma zdravlja "Voždovac" otvorene za pomoć deci i roditeljima

Podeli vest

Dom zdravlja "Voždovac" otvorio je telefonske linije za pomoć roditeljima i deci u svrhu prevazilaženja traume nastale usled tragedije koja je zadesila Srbiju.

Dom zdravlja "Voždovac" uključio se u akciji prižanja psihološke podrške i pomoći u prevazilaženju trauma nastalih kao posledica tragičnih događaja koja su potresla celu Srbiju.

Za porodice kojima je potrebna psihološka pomoć i podrška, otvorene su telefonske linije:

- za decu školskog i predškolskog uzrasta - logoped 063/ 859 - 7580 i psiholog 011/ 308 - 0670

- za odraslo stanovništvo - psihijatar 011/308 - 0576

Telefoni će biti dostupni od 7 do 20 časova svakog radnog dana. Stručnu pomoć pruža tim psihologa, logopeda i psihijatara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija