• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Penzionisani.rs

16.06.2023

23:00

PIO FOND PODSEĆA GRAĐANE NA JEDNU STVAR! Ovo što su saopštili od velike je važnosti

informer

Društvo

PIO FOND PODSEĆA GRAĐANE NA JEDNU STVAR! Ovo što su saopštili od velike je važnosti

Podeli vest

Baza matične evidencije Fonda sadrži podatke o stažu osiguranika, odnosno o tome da li su poslodavci redovno uplaćivali doprinose i na koje iznose.

Direktor PIO Fonda Relja Ognjenović podsetio je građane da svakodnevno mogu da proveravaju svoje podatke iz baze matične evidencije Fonda.

Baza matične evidencije Fonda sadrži podatke o stažu osiguranika, odnosno o tome da li su poslodavci redovno uplaćivali doprinose i na koje iznose.

Korisnici koji joj pristupaju elektronski, potrebno je da na šalterima organizacionih jedinica Fonda dobiju PIN kod koji služi za logovanje, nakon čega mogu da mogu da ostvare uvid u svoje podatke sa telefona, tableta, računara, neograničen broj puta.

 

 

U slučaju gubitka PIN koda, u filijali je moguće dobiti novi.

Podsećam građane da svakodnevno mogu da proveravaju svoje podatke, napisao je Ognjenović u objavi na instagramu u kojoj je precizno objašnjen svaki korak.

Najpre se u filijali uz lični dokument preuzima pin kod, data je adresa preko koje se pristupa elektronskom servisu Fonda uz napomenu da se provera podataka može obavljati neograničen broj puta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija