• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.06.2023

13:32

Novomatic liderski - Beograd domaćin ogromnog skupa! (FOTO)

AdmiralBet

Društvo

Novomatic liderski - Beograd domaćin ogromnog skupa! (FOTO)

Podeli vest

Dugi niz godina, Novomatic, jedan od lidera u gejmingu i industriji za proizvodnju mašina za igre na sreću je prisutan u Srbiji.

Kompanija ima sedišta u više od 50 zemalja sveta, izvozi u stotinak država, a poziva se i na tradiciju. U Austriji postoje od 1980. godine i već decenijama uspostavljaju standarde u pomenutoj industriji!

Veliki su poslodavac i u Srbiji, kao i širom sveta. Novomatic poseduje više od 2100 kazina, beting šopova i objekata, ovaj gigant je odavno osvojio vodeću poziciju u balkanskim zemljama.

U Srbiji posluju kao ćerke firme, Novoinvestment, Admiral i AdmiralBet (ovo poslednje je najmlađi brend koji krupnim koracima osvaja srpsko tržište). Sve kompanije imaju zajedničku vodilju, profesionalni kadar, rad sa širom društvenom zajednicom, brigu o radnicima. Dovoljno je reći da tokom pandemije, Novomatic u Srbiji nije ni otpuštao, niti smanjivao plate radnicima, a donacijama i kroz razne druge akcije finansijske podrške zdravstvenom sistemu su se posebno istakli.

Ne vole puno o tome, kažu da je najvažnije da je bitka dobijena i da se život vratio u normalu. Šire tržište, pojavljuju se kao sponzori u srpskom sportu. Biraju najkvalitetnije, generalni su sponzor AdmiralBet ABA lige i KLS ulažu u KK Partizan, vaterpolo i rukometni klub Crvenu zvezdu, pojedince u individualnim sportovima. Uz to, veliku pažnju poklanjaju pomaganju razvoja sporta van Beograda. Odabrali su saradnju sa fudbalskim klubovima Kolubara i Novi Pazar, odbojkašicama subotičkog Spartaka, futsalerima kragujevačkog Ekonomca, između ostalih.

Foto: AdmiralBet

Cilj je, jasno, promocija brenda, ali i finansijska podrška sredinama gde nije lako naći sponzora. Uz pomenute vrhunske klubove, odlučuju se na pomoć i manjim timovima i manje atraktivnim sportovima.

Beograd je jedno od čvorišta Novomatic grupacije, balkanski lider i u broju zaposlenih i vrednosti kompanije. Zbog toga, ali i turističkog potencijala, kapaciteta i privlačnosti prestonice, tradicionalne Novomatic Igre se održavaju u našem gradu. 

Ovo je prvo evropsko okupljanje nakon četiri godine, zbog pandemije su igre (inače održavaju se od 2012. godine) pauzirale. U Beograd je stigao rekordni broj učesnika, njih 1500 iz 17 zemalja. U pitanju je najveći Novomatic skup na svetu, pa je jasno kakvu su čast, ali i obavezu oko organizacije, dobile srpske firme koje posluju u okviru grupacije.

Fudbalski turnir održava se tokom vikenda na Adi Ciganliji, na dva terena. Učestvuju 24 tima, kako rekosmo iz 17 zemalja. Raspoređeni su u šest grupa, turnir je otvoren u subotu, prvog dana su kvalifikacioni mečevi, ono najbolje sledi u nedelju popodne kada ćemo videti rasplet. U duhu Novomatic porodice, najbitniji je fer-plej i dobra zabava, čeka nas žestoko navijanje ali i druženje zaposlenih. 

Uz fudbal, timovi se takmiče u popularnim igrama bez granica, ali i navlačenju konopca.

Veliko finale je u nedelju uveče, žurka za par hiljada ljudi, okupljanje kome će prisustvovati i brojni gosti iz sveta sporta, ali i muzike, kao i javne ličnosti.

Slede dva dana sjajnog provoda za zaposlene koji su stigli sa svih strana Evrope. Četiri godine se čekalo zbog epidemiološke situacije, Novomatic slavi svoje uspehe, ali i jača timski duh kompanije!

Upozorenje: U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Abe

pre 11 meseci

Pitanje je zašto sve ove devojke sa slike koje nose zastave imaju žut majice i plave helanke, previše "zaudara".

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću
Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću

Uroš Blažić u četvrtak je, sa pancirom i lisicama na rukama i nogama, stigao u Viši sud u Smederevu, ali samo desetak sekundi nakon što je ušao u sudnicu emocije i bes porodica njegovih žrtava je kulminirao i oni su nasrnuli na njega, a samo reakcija sudske straže i policije je sprečila da on i njegov otca budu linčovani.

25.05.2024

08:10

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija