• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

25.06.2023

20:47

ŠOK OBRT DRAME U AVIONU! Novi snimci otkrivaju DA LI JE MUŠKARAC UDARIO ŽENU S DETETOM U NARUČJU, A KOJA JE ODBILA DA SE VEŽE (VIDEO)

printscreen Twitter

Društvo

ŠOK OBRT DRAME U AVIONU! Novi snimci otkrivaju DA LI JE MUŠKARAC UDARIO ŽENU S DETETOM U NARUČJU, A KOJA JE ODBILA DA SE VEŽE (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio uznemirujuć snimak sa beogradskog aerodroma na kome se vidi svađa putnika i jedne žene koja nije želela da se veže pre poletanja aviona i zbog toga je odlagala polazak.

Na snimku se vidi da je najgrlatiji bio jedan muškarac u bež majici, a ubrzo nakon toga je osvanuo snimak na kome deluje da je isti muškarac i nasrnuo na "problematičnu" putnicu dok je držala dete u rukama.

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak iz jednog od aviona koji je trebalo da poleti sa aerodroma "Nikola Tesla", ali zbog jedne putnice, let je kasnio. Naime, na snimku se vidi žena koja, navodno, nije ispoštovala bezbedonosnu proceduru koja podrazumeva da svi putnici u avionu vežu svoje pojaseve, te je došlo do konflikta između nje i još nekoliko ljudi.

Nervozni putnici pokušali su da urazume žensku osobu, kako bi avion poleteo na vreme i kako ne bi došlo do većih problema, međutim na kraju je intervenisalo i obezbeđenje.

 

 

- Haos na aerodrom u avionu, žena nije htela da se veže, sad i policija dolazi po nju - piše ispod objave objavljene na instagram profilu "serbialive_beograd".

Nažalost, naposletku žena je morala da napusti avion zajedno sa svojim detetom, a neki od prisutnih su joj čak uputili i niz uvreda.

Na društvenim mrežama je potom isplivao snimak žene koja u pratnji stjuardese napušta avion dok drži dete u naručju. Na snimku se deluje da u jednom trenutku dolazi do fizičkog obračuna između muškarca koji u prethodnim snimcima bio najgrlatiji da žena treba da se veže ili da napustio avion.

Korisnici društvenih mreža su osudili ponašanje muškarca, napadajući ga da je udario ženu dok je držala dete u naručuju za šta apsolutno nema nikakvo opravdanje.

Ipak, danas je na društvenim mrežama, osvanuo snimak istog događaja, samo iz drugog ugla na kome se jasno vidi šta se desilo.

 

 

Naime, dok je žena prolazila kroz prolaz aviona zastala je pored muškarca u bež majici, nešto mu dobacila, a onda čak deluje i da ga je neutvrđenim predmetom gađala. Muškarac je u tom trenutku podigao ruka kao da će je udariti, međutim do fizičkog kontakta nije došlo.

Ispod objave samo su se nizali komentari, a većina se mahom odnosila na to kako jedan ugao iz kog je snimano promeni celu situaciju.

"Gde su sad svi što su ga urnisali onoliko na prošlom videu? Hoće li sada nju tako? Ili su selektivni?", bio je samo jedan od komentara.

 

 

Ipak, većina nije želela da stane ni na stranu žene sa detetom, ali ni na stranu muškarca u bež majici.

- Nije bilo pitanje da li je udario ili ne, već na prethodnom snimku se vidi da je nije udario, čovek je divljak u primitivac, kao i svi ostali u avionu koji su povadili telefone, nju ne branim i ona je pogrešila, gde ćeš avionom, a ne želiš da se vežeš, ali šta god da je uradila to nije razlog da on nasrće na nju i u prethodnim snimcima dok ona sedi na sedištu, on je nasrtao, razmahao se i vikao na svim snimcima... - bio je jedan od najpopularnijih komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marijan

pre 1 godinu

Svašta ću videti u ovim novinama. Baš sam bio radoznao vezano za ovaj događaj. Ako nemate ništa pametnije, manite se i ovakvih vijesti. Mogu vam reći da ste ovim zasjenili događaje u Rusiji i na ukrajinskom frontu.

Fikus

pre 1 godinu

Nemojte izigravati nekakve dobrice jer ta žena je svojim bezobrazlukom zaslužila svaku uvredu koju je dobila, kraj priče. To što je šmizla umislila da zbog deteta u naručju za nju pravila ne važe može da okači mačku o rep - potpuno opravdano su ljudi bili besni jer let kasni zbog njenih liberalnih ideja i bezobraznog, sebičnog i neodgovornog ponašanja.

sasa

pre 1 godinu

dobro je prosla.ali ako njen stav ometa i maltretira druge ljude u avionu i ugrozava bezbednost letenja ona bi trebala da bude zakonski procesuirana a posebno sto je ona napala fizicki drugu osobu i to sakrivajuci se iza deteta.bilo bi interesantno da novinar poseti tu osobu i da napravi jedan razgovor sa njom.kako zivi,stepen obrazovanja i ostalo,mozda ona ima nesto da kaze sto mi ne znamo.to bi bila tacka na ovaj slucaj i nadasve poucno.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija