• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2023

15:09

Na aerodromu "Nikola Tesla" 700 dinara, u "tuđini" CENE užas! Gde je najjeftiniji, a gde najskuplji aerodromski parking?

printskrin/youtube.com

Društvo

Na aerodromu "Nikola Tesla" 700 dinara, u "tuđini" CENE užas! Gde je najjeftiniji, a gde najskuplji aerodromski parking?

Podeli vest

Britanska kompanija Moneybarn, koja se bavi finansijskim uslugama - pre svega u auto-svetu, objavila je rezultate istraživanja o cenama parkirališta na svetskim aerodromima, navodeći da su britanski aerodromi Hitrou i Getvik na drugom i petom mestu na tabeli najskupljih.

U izveštaju stoji da se na aerodromu Hitrou nedeljni parking naplaćuje 255,30 funti, a na aerodromu Getvik - 180 funti nedeljno, prenosi Skaj njuz.

Turisti koji traže najjeftiniji način da "uhvate" svoj avion, trebalo bi da povedu računa o naplati parkinga, jer ih ta usluga može koštati i više nego avionska karta.

Što se tiče beogradskog aerodroma Nikola Tesla, cene su sledeće:

- 1 dan košta 700 dinara;
- 7 dana koštaju 3.300 dinara;
- 30 dana koštaju 7.500 dinara.

Ovo je, svakako, posebno važno za putnike iz Velike Britanije.

Inače, daleko najskuplji aerodromski parking na svetu plaćaju korisnici na međunarodnom aerodromu Hamad u Kataru. Tu je cena parkinga na dnevnom nivou 350 katarskih rijala ili blizu 90 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija