• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic.rs

24.10.2023

14:35

Deda je gurnuo sa terase! Preminula Kristina iz Loznice!

Printskrin/društvene mreže

Društvo

Deda je gurnuo sa terase! Preminula Kristina iz Loznice!

Podeli vest

Preminula je devojka koju je, kako su pisali mediji, deda gurnuo sa terase dok je bila devojčica.

Kristina Obradović (23) iz Loznice je pre devet godina pala sa visine od pet metara, zadobila je prelom vratnog pršljena i završila je u invalidskim kolicima. Nažalost, sinoć je preminula, kako je saopštio njen otac. 

- Nema više moje ćerke, moje jedinice, tatine mezimice. Nažalost, posle borbe od pet meseci u bolnici, moja ćerka je preminula u 23. godini. Devet godina su trajale njene muk - oprostio se njen otac, Željko.

Otac se, kako može da se zaključi na osnovu njegove objave na društvenim mrežama, nalazi u teškoj materijalnoj situaciji i nije u mogućnosti da plati sahranu. "Sve troškove oko sahrane moje ćerke uplatiće fondacija Humanost bez granica", napisao je on.

Foto: Printskrin/društvene mreže

 

Iz ove organizacije takođe su se oglasili i rekli da im je veoma žao zbog smrti devojke koja se do poslednjeg dana borila. "Sve nas je potresla vest da je Kristina Obradović preminula u 23. godini. Porodici i posebno ocu Željku, koji se do poslednjeg dana borio za svoju ćerku želimo i ovim putem da izjavimo iskreno saučešće u ime svih nas iz Fondacije - Humanost bez granica. Naša Fondacija će snositi sve troškove sahrane", podvukli su oni.

Podsetimo, Kristina je pala sa terase 2014. godine i zadobila je povredu šestog vratnog pršljena. Mediji su tad preneli da ju je deda gurnuo sa terase nakon rasprave. Posle je dao izjavu u kojoj je tvrdio da je sama skočila. Njen otac je ostao sam sa Kristinom od njene druge godine, a posle tragične nesreće počela je njihova zajednička borba za zdravlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija