• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.01.2024

15:05

Žena, majka, lavica... Pripadnica niškog odreda Žandarmerije

MUP Srbije

Društvo

Žena, majka, lavica... Pripadnica niškog odreda Žandarmerije

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić ugostio je danas u sedištu Ministarstva porodicu Sanje Jovanović, pripadnice niškog Odreda Žandarmerije, majku petoro dece koji su bili položajnici na obeležavanju Božića u ministarstvu.

Uz Sanju i njenu porodicu, obeležavanju Božića prisustvovali su i Sofija Tmušić i Dušan Krstić, učenici sa najboljim uspehom u Srednjoj školi unutrašnjih poslova ?Jakov Nenadović? u Sremskoj Kamenici.

Ministar Gašić istakao je da je ponosan što su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, uz sve vrline koje ih krase i predanosti u zaštiti građana i države Srbije, pre svega porodični ljudi.

"Porodica je najveće blago, a vi ste Sanja bogata žena. Ministarstvo unutrašnjih poslova je jedna velika kuća, velika porodica i ponosni smo na hrabre i odvažne žene koje ga čine. Vaša hrabrost ne ogleda se samo u poslu kojim se bavite, vi ste heroj svoje porodice", kazao je ministar Gašić, koji je petočlanoj porodici Sanje Jovanović poželeo zdravlje, sreću i napredak.

Foto: MUP Srbije

 

Učenicima Srednje škole unutrašnjih poslova, Sofiji i Dušanu, ministar je čestitao na postignutim rezultatima i poželeo još puno uspeha u daljem školovanju.

"Vi ste bogatstvo i budućnost Ministarstva unutrašnjih poslova. Odvažnošću, ljubavlju prema bližnjima i zajedništvom čuvajmo srpski narod i našu Srbiju u svim iskušenjima", poručio je Gašić.

Ministar Gašić poželeo je i svim pravoslavnim vernicima i svim pripadnicima ovog ministarstva koji slave po julijanskom kalendaru da u miru, ljubavi i slozi proslave najradosniji hrišćanski praznik ? dan rođenja Hristovog.

"Neka vaši domovi budu ispunjeni ljubavlju i blagostanjem i da sa svojim bližnjima, u radosti i veselju, i u duhu pravoslavne vere i tradicije, proslavite ovaj najradosniji dan. "Mir Božiji! Hristos se rodi!", poručio je ministar Gašić.

Obeležavanju Božića u Ministarstvu unutrašnjih poslova prisustvovao je i vladika Stefan koji je preneo blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova poželeo mir i sreću i da sa velikom predanošću nastave da služe svom narodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija