• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

19.01.2024

15:27

Hladni talas podelio Srbiju na dva dela: U Somboru 0, u Leksovcu 19 stepeni, temperature padaju iz sata u sat

Shutterstock

Društvo

Hladni talas podelio Srbiju na dva dela: U Somboru 0, u Leksovcu 19 stepeni, temperature padaju iz sata u sat

Podeli vest

Temperatura kako odmiče dan obično raste, ali se danas dešava potpuno suprotno - jutro je danas bilo najtopliji deo dana, a temperatura iz sata u sat drastično pada!

Međutim, hladni talas nije još došao u sve delove Srbije, tako da trenutne temperature variraju od 0 koliko je u Somboru do čak 19 stepeni izmerenih upravo u Leskovcu. 

 

Foto: printscreen rhmz

 

 

S druge strane u isto vreme u Leskovcu je izmereno čak 19 stepeni, i to je najtoplije mesto u Srbiji u ovom trenutku. 

Takođe i u drugim mestima gde je niska temperatura, subjektivni osećaj je da je niža za još tri do četiri stepena.

Kako se navodi na sajtu RHMZ, u 14 časova najniže izmerene temperature su oko 1 stepena - tako je na Paliću, u Novom Sadu, Kikindi, Sremskoj Mitrovici. Samo stepen više je u Beogradu, a 2 stepena izmerena su i u Loznici i Valjevu. Stepen više je u Kragujevcu, Velikom Gradištu..

Foto: printscreen rhmz

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija