• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2024

18:48

Jeziv prizor u Vranju: Čim je ušao u kuću, Vladica je odmah znao gde se kriju zmije! (VIDEO)

Instagram/udruzenje_posko

Društvo

Jeziv prizor u Vranju: Čim je ušao u kuću, Vladica je odmah znao gde se kriju zmije! (VIDEO)

Podeli vest

Hvatač zmija iz Vladičinog Hana Vladica Stanković ovih dana ima pune ruke posla, budući da je prethodnih dana veći broj građana Srbije prijavio nadležnim službama pojavu zmija kako na ulici, tako i u svojim dvorištima, zgradama, pa čak i unutar kuća.

Ulaze i u motore automobila, bankomate.

Sada je objavio novi video snimak koji je napravljen kod Vranja, a na kome se vidi kako su ni manje ni više dve zmije ušle u veš mašinu u jednoj porodičnoj kući.

Čini se da je za njega intervencija bila veoma laka jer je zalutale zmije odmah pronašao i golim rukama izvukao iz veš mašine.

- I one žele da se kupaju i peru veš - našalio se Vladica.

Veterina Beograd često prima pozive građana kada u proleće počne aktivan period zmija i temperatura pređe 19 ili 20 stepeni, pa sve do oktobra kada odlaze u hibernaciju.

Iz ove ustanove kažu da građane centra Beograda ne treba da čudi prisustvo zmija, jer se centar „naslanja“ na reke, pa im je prirodno stanište veoma blizu. Dodaju da se na Dorćolu, koji je na reci, nalazi mnogo starih zgrada sa vlažnim podrumima, u kojima je dosta glodara, što je odlično mesto i za zmije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija