• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2024

19:26

Predsednik Vučić objavio lepe vesti: Besplatni pregledi za starije od 40 godina svakog vikenda od septembra do kraja godine!

Printscreen/TV Pink

Društvo

Predsednik Vučić objavio lepe vesti: Besplatni pregledi za starije od 40 godina svakog vikenda od septembra do kraja godine!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će besplatni zdravstveni pregledi biti organizovani širom Srbije za građane starije od 40 godina svakog vikenda od 1. septembra do kraja decembra.

On je istakao važnost očuvanja zdravlja i života ljudi.

- Da pokušamo da sačuvamo živote ljudi, a posebno žene u Srbiji, da one imaju priliku da se pregledaju, kako bi pokušali na svaki mogući način da sprečimo rak dojke i rak materice. Od 1. septembra do kraja decembra moramo sve da završimo, za sve starije od 40 godina - rekao je Vučić za Pink.

Kaže da će pregledi biti organizovati svuda u Srbiji i svakog vikenda. Zamolio je sve građane da ako misle da imaju sumnjive pojave na telu da dođu i da se pregledaju.

Foto: Tanjug

 

Vučić je rekao da će biti orgnizovani pregledi za sprečavanje sva tri (najčešća) tumora kod muškaraca i kod žena, kao i kardiovaskularni pregled i provera krvne slike.

- Tako 90 odsto stvari time možete da otkrijete, da pokušamo da sprečimo, da uradimo veliku prevenciju, da sačuvamo hiljade, hiljade života. Nas je korona bukvalno uništila - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija