• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Bizlife

05.07.2024

09:18

Ležaljka skuplja od noćenja u apartmanu! Evo koliko turisti u Grčkoj moraju da plate za 3. red na plaži

Shutterstock

Društvo

Ležaljka skuplja od noćenja u apartmanu! Evo koliko turisti u Grčkoj moraju da plate za 3. red na plaži

Podeli vest

Dok je u nekim delovima Grčke za ležaljke i suncobran potrebno izdvojiti desetak evra, u drugim koštaju skoro kao i noćenje u apartmanu.

Cene usluga u popularnim letovalištima se svake godine menjaju. Na njihov nagli skok najviše ima uticaj povećan broj turista, ali i aktuelne ekonomske prilike.

Svake godine na društvenim mrežama posetioci omiljene letnje destinacije, Grčke, dele svoja iskustva, odnosno, gde je najveća gužva, koje je najbolje mesto za odmor i ono što je na kraju svima najbitnije – kolike su cene hrane, pića, ležaljki i svega ostalog.

Ovako je na Kefaloniji

U Fejbuk grupi „Live from Greece“ jedan pratilac je napisao da je trenutna situacija sledeća u Kefaloniji, na Costa Costa Beach.

Suncobran i dve ležaljke od 1. jula do 31. avgusta koštaju 40 evra, ali za prvi red ležaljki potrebno je da izdvojite 60 evra, a za drugi red 50 evra.

Članovi grupe odmah su iskoristili priliku da se našale na cenu koja ih je neprijatno iznenadila.

„A poslednji red?“, „Skuplja ležaljka od kreveta“, „Samo pod uslovom da ustanete u šest ujutru“, „Na Kipru dve ležaljke i suncobran su 7.5 evra na svim plažama“, „Prvi red je u vodi, zato su skuplje“, pisali su korisnici u komentarima ispod objave o cenama ležaljki.

Skoro svaka turistička agencija, ali i portali posvećeni letovalištima uvek naznače da cene ležaljki i suncobrana na plažama ne treba da brinu turiste jer, po njihovim rečima, uvek postoji deo plaže na kojem možete sami da postavite svoj suncobran i peškir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija