• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2024

14:47

Lilly Drogerie donose popust na sve proizvode za negu tela!

Srđan Bosnić

Društvo

Lilly Drogerie donose popust na sve proizvode za negu tela!

Podeli vest

Kompanija Lilly Drogerie obeležila je početak akcije popusta na proizvode za negu tela u saradnji sa brendom Nivea.

Tokom trajanja ove akcije, svi proizvodi za negu tela biće sniženi do 30 odsto, pa će kupci moći da svojoj koži pruže sve što joj je potrebno tokom vrelih letnjih dana po povoljnim cenama.

Foto: Srđan Bosnić

 

Koža je najveći organ ljudskog tela, zbog čega je potrebno da joj posvetimo naročitu pažnju i negu, kako bi bila zdrava i hidrirana tokom cele godine. Osim toga, koža je ogledalo našeg fizičkog i mentalnog zdravlja, a tokom leta je izložena i raznim spoljašnjim uticajima, koji mogu narušiti njeno blagostanje. Zbog toga je važno da joj pružimo svakodnevnu negu kvalitetnim proizvodima, koji će učiniti da se osećamo blistavo u svakom trenutku.

Na događaju koji je okupio veliki broj blogerki i medija, održana je zanimljiva aktivacija tokom koje su takmičarke pokazale svoje veštine, a pobednica je osvojila vrednu nagradu u iznosu od 24.000 dinara koje će iskoristi na kupovinu proizvoda namenjenu u humanitarne svrhe.

Foto: Srđan Bosnić

 

Akcija do 30 odsto popusta na proizvode za negu tela trajaće u svim Lilly drogerijama i na online shop-u od 15. do 28. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)
Live TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)

Predsednik Džo Bajden je pozitivan na koronavirus i ima blage simptome, saopšteno je iz Bele kuće juče, a preneo je BBC. Bajden je trebalo da govori na događaju u Las Vegasu u sredu popodne po lokalnom vremenu, a u sklopu napora da pridobije latinoameričke glasače. Izvršna direktorka Unidosa Dženet Murgija saopštila je gostima da je predsednik izrazio svoje žaljenje što nije mogao da se pojavi jer je bio pozitivan na koronavirus. Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorili su analitičar Branko Radun i novinar i pisac Aleksandar Gajović.

19.07.2024

13:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija