• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

18.09.2024

11:50

Kec na jedanaest” u novoj sezoni – Jelena Helc i Boško Jakovljević donose ekskluzivne priče i nezaboravne trenutke!

Promo

Društvo

Kec na jedanaest” u novoj sezoni – Jelena Helc i Boško Jakovljević donose ekskluzivne priče i nezaboravne trenutke!

Podeli vest

Emisija Kec na jedanaest, koja se emituje na K1 televiziji, donosi program koji se fokusira na aktuelne teme iz kulture, umetnosti, sporta i pop kulture, a takođe ima i stručne goste koji govore o najaktuelnijim društvenim temama.

Od 2024. godine, emisiju vodi Jelena Helc zajedno sa Boškom Jakovljevićem. Zahvaljujući dugogodišnjem poznanstvu i sličnim interesovanjima, njih dvoje su se brzo uhodali kao tandem. Helc je poznata po svojoj energiji i posvećenosti, a posle duže televizijske pauze, vratila se u punoj snazi.

Definitivno da je saradnja između voditelja emisije „legla kao kec na jedanaest” i nije samo stvar prisnosti ili usklađenosti, već predstavlja ključ za uspeh. Kako sami voditelji ističu, ta hemija je mnogo više od poslovnog odnosa – ona je rezultat uzajamnog poštovanja, poverenja i ljubavi prema poslu. „Bez hemije ne bismo mogli da funkcionišemo. Svaki naš nastup je spoj zajedničke želje da svakog dana pružimo što bolju emisiju”, ističe Jelena Helc.

Ono što dodatno izdvaja „Kec na jedanaest” je specifična interakcija s gostima, što emisiju čini jedinstvenom na televizijskoj sceni. „Verujem da je ključ u poverenju koje smo kolega Boško i ja, pažljivo gradili”, objašnjava Helc, naglašavajući važnost pažljivog slušanja i dobronamernosti koja se prepoznaje. „Gosti to umeju da cene i nagrade iskrenošću u svojim odgovorima. Naša misija je da stvorimo prostor gde gosti mogu da se otvore, a publika da se prepozna”, rekla je Jelena.

Foto: Promo

Jelena Helc

Iako su pred kamerama, Jelena i Boško znaju da se bez podrške tima emisija ne bi mogla realizovati. Svaka epizoda je rezultat pažljivo isplaniranog rada iza kulisa. „Bez tima ne bi bilo ni emisije. Program uživo, sa pet ili šest aktuelnih gostiju svakog radnog dana, zahteva timsku saradnju na najvišem nivou”, naglašava Helc.

Publika ima izuzetno pozitivan odnos prema emisiji, a povratne informacije su uglavnom ohrabrujuće. Često su dobijali pohvale od gledalaca koji su pratili reprize tokom letnje sezone i sa nestrpljenjem iščekivali novu sezonu. Naravno, tu su i kritike. „Uvek promislim o svakoj dobronamernoj kritici”, kaže Jelena, dodajući da su komentari korisni, ali da nije moguće uvek svima udovoljiti.

Iako je emisija prožeta različitim emocijama, Jelena se najviše seća trenutaka kada su emocije bile najsnažnije i najiskrenije. „Takvi trenuci ostaju urezani u pamćenje, od najsmešnijih do najtužnijih – svi su podjednako dragoceni.”

Međusobna podrška voditelja je neizostavna. Pre emisije, dogovori su jasni, a tokom snimanja pogledima ili malim gestovima pružaju podršku jedno drugom. „Tih par sati, mi smo jedna glava u dva tela”, slikovito opisuje Jelena njihov odnos pred kamerama.

Foto: Promo

Jelena Helc i Boško Jakovljević

Upravo taj autentičan, ljudski pristup omogućava im da ostanu spontani i opušteni pred kamerama. „Odavno sam shvatila da je jedini način da traješ u ovom poslu – da budeš iskren. Samo se prepustiš i sve se dešava kao magija.”

Nova sezona emisije koja je počela sa emitovanjem 12. septembra obećava mnogo, donosi još više ekskluzivnih gostiju i nikad zanimljivijih tema. Iako nisu želeli da otkrivaju previše detalja, poručili su publici da treba da se prepusti i veruje, jer će se poverenje svakako isplatiti. Spremite se za nezaboravne trenutke i uzbudljive priče!

Program televizije K1 pratite na kablovskim operaterima: mts (kanal 111), Supernova (kanal 11), Orion (kanal 7) i Hipernet (kanal 8). Emisiju „Kec na jedanaest” možete gledati i na YouTube kanalu K1 televizije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)
Live TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, koji je najproruskiji političar na Balkanu, mora da snosi posledice za svoje proruske stavove, tvrdi albanski portal "Insajderi". Oni tvrde da britanska služba MI6 planira da njega smeni. Ove navode za Informer su u "Info jutru" komentarisali penzionisani pukovnik Kontraobaveštajne službe (KOS) Ljuban Karan, profesor dr Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije i Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku.

18.09.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Zavrseno snimanje serije "Kamiondžije" (FOTO)
Kultura

Zavrseno snimanje serije "Kamiondžije" (FOTO)

Završeno je snimanje 4. sezone serije "Kamiondžije". Dogodovštine Žiće i Baje, glavnih likova koje igraju Tihomir Stanić i Nenad Jezdić, gledaćemo kroz 12 novih epizoda sledeće godine na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

18.09.2024

10:19

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija