• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

25.07.2021

21:00

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića -"Brat Velja"

Printscreen/TV happy

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića -"Brat Velja"

Podeli vest

- Dobar dan. - Dobar dan. - Vi ste? - Mi smo, mi smo, ovaaaj... mi smo, ja sam Veljko Belivuk, Velja Nevolja me zovu. Znate me sigurno... Sad sam, pre neki dan bio na svim naslovnim stranama, znate ona slika gde koljemo onoga jednog tamo dole u Ritopeku. Mislim ne ja, nego Srđan Lalić, moj brat Srki ga kolje, a ja sam se tu samo slikao... Znate, prskalo je tu mnogo krvi, a ja taj dan nisam mogao da se prljam, imao sam neki dečji rođendan posle, obećao sam bio ženi...

- A, da, da, da... Naravno da znam ko ste, gospodine Belivuk, izvol'te, šta ste trebali?

- Pa, ja sam, ovaaaj... ja sam hteo da pitam da li bih ja mogao da dam jedan iskaz, da izjavim za novine, za dnevnik kako sam, ovaaaj, ja sa Vučićem bio, kako je on to sve, znate, naređivao, kako smo se brat Mare i ja sve to sa njim dogovarali i tako to sve... Mislio sam, ako bi moglo da vi to prvi pustite, a onda će ovi moji okolo svi to da prenesu, da i oni puste na naslovne strane i onda da podrže i ti neki moji političari i da napravimo opšti haos, da se neki tamo gore opamete, a ja ću za sve to da vam se odužim, neću ostati dužan...

- Nikakav problem, uvaženi gospodine Belivuk, samo vi to lepo ispričajte, a mi ćemo sve da prenesemo, sve što kažete...

- E, baš vam hvala.

- Nema na čemu...

Ovako, baš ovako mogao bi da izgleda razgovor šefa mafije Veljka Belivuka i dežurnog novinara u redakciji 'Krika'. Zašto da ne? Pa, 'ljubi brat Velja' za njih je visoko uvaženi i sasvim kredibilni sagovornik, gospodin čovek kome se veruje na reč, a njegove tvrdnje su aksiomi, istine koje je nepotrebno proveravati.

"Sad se, hoću da kažem, jasnije i preciznije nego ikada ranije vidi jasna podela, i među političarima i među novinarima. S jedne država, s druge strane mafija"

Činjenica, jelte, da je najgori zločinac - monstrum koji je sa svojim mafijašima lično, svojeručno klao, tranžirao ljude i mleo ih u mašini za meso (!?!) - da je taj i takav pouzdan izvor đilasovskih, hejterskih medija, govori sve o tim medijima. O medijima koji više zapravo nemaju nikakve veze sa novinarstvom i koji su se uspešno transformisali u tajkunsko-mafijaške profitne centre, čiji je jedini interes prljavi keš.

Baš kao što je danas sasvim jasno da Đilas i njegovi službenici koji se u javnosti predstavljaju kao političari nemaju ama baš nikakve veze sa politikom, osim ako se pod politikom ne smatra i nasilno, mafijaško, zločinačko otimanje vlasti i države. I osim ako bilo gde na svetu postoje iole ozbiljni političari koji bi samo na osnovu potpuno očiglednih laži uhapšenog narko-dilera, onoga koji se suočava sa najtežom kaznom, tražili da predsednik odmah podnese ostavku!?!

Hapšenje klana 'Belivuk' i odlučan, beskompromisan obračun sa mafijašima nesumnjivo jeste od velike nacionalne i državne važnosti. Ti monstrumi moraju biti najstrože kažnjeni i zauvek sklonjeni sa ulica, što dalje od svakog našeg deteta. Ali, pokazaće se da će ovaj udar na mafiju biti od velike koristi i za konačno utvrđivanje i uređivanje medijsko-političkog poretka stvari u Srbiji. Sada se, hoću da kažem, jasnije i preciznije nego ikada ranije vidi jasna podela, i među političarima i među novinarima. S jedne država, s druge strane mafija.

I nije nama, da se mi na kraju razumemo, najveći problem Veljko Belivuk, on je takav kakav jeste, najstrašniji monstrum i ostatak života provešće u zatvoru. Najveći su problem Đilas i đilasovci, to užasno i svakoga dana sve užasnije zlo koje se ne libi da u pokušaju otimanja države sklopi pakt i sa najcrnjim đavolima. Ljubi ih njihov 'brat Velja'.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Vama je bolna tacka istina,Belivuk je produkt Vucicevog sistema napravljen da bude koristan dok je poslusan onda se pusti niz vodu i nadje novi Velja,isto kao Zemunci zutima sto su bili.

Zaharova

pre 2 godine

Nisam ni mislio da ce proci bez da je Djilas kriv,zuti su ispatali za Legiju drugi ce za Belivuka,kad stvoris monstruma da radi za tebe moras posle se vaditi da su drugi krivi.

Lazni Bot

pre 2 godine

Legija=Belivuk,Djilas=Vucic,Srbija=Slobodna bez njih

laza lazarevic

pre 2 godine

Opisi nam to kad Djilas naredjuje da Stefanovic i Hrkalovicka prisluskuju Vucica i Velji da melje.

dr

pre 2 godine

Tesko je biti ti kad samo jednu stranu zastupas a bas ta strana do guše povezana na Belivukom.

lasciate ogni speranza voi che

pre 2 godine

Gerga, jel' se trtiš pred pičkoustim da bi ti dao pare? Daću ti duplo više da se natrtiš pred drugaricom sa dildom. I to ti je isto biznis, kao sa partijom i pičkoustim diktatorčićem. Šta te briga šta će selo da kaže, dobićeš lubrikant i brdo para. Pare su pare, zar ne?

VELJKO

pre 2 godine

Nisam znao da Velja Nevolja ima telefon u celiji, sigurno mu sredio Djilas! Ovaj Djilas je stvarno uzas, kako je mogao da mu prosvercuje telefon? Djilas vrati 619,836,87 Evra!

Jeste

pre 2 godine

on vaš brat i član napredne sekte, koji je klao takođe članove vaše režimske sekte, po narudžbi vođe sekte i cartela, ne bi on nikada bio uhapšen da nije došao pod radar DEA i FBI preko kriptovanih aplikacija pod njihovom kontrolom, a sad kada je uhapšen verovatno planirate njegovo samoubojstvo na delta soj respiratoru, samo to će da razbesni strane agencije, koje mogu pustiti snimke iz stana na Zvezdari i prisluškivanu komunikaciju.

Igor

pre 2 godine

Jebeš Đilasa. Za njega ne bi glasala ni njegova mama. On je Vučićev čovek.

zoran

pre 2 godine

Da nisi malo preterao sa projekcijama i konstrukcijama? Misliš da si veliki i da sve možeš?...neozbiljno.

Solo

pre 2 godine

Jedan izuzetan primer novinara Dragana J Vucicevica koji brani pravdu,zakon i Srbiju.. Bravo i svaka cast na clancima Samo napred u ciscenje kriminala i Politickih istomisljenika

zoran

pre 2 godine

Nadamo se da će ova kolumna pomoći u čišćenju kriminala u SNS i državi...i da ćemo stvoriti Srpski svet po meri čoveka.

Mandrak

pre 2 godine

Jel ovo onaj sto da prikazuju na Junacima doba zlog?

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija