• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.03.2024

07:31

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje protiv Srbije!

Informer

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje protiv Srbije!

Podeli vest

Nasilje protiv Srbije - to je jedini plan i program onoga što se danas u ovdašnjoj politici predstavlja kao 'Srbija protiv nasilja'! Nasilje svuda i na svakom mestu, na svim nivoima, u svim oblicima. Golo, strašno i svakoga dana sve strašnije nasilje koje za jedini cilj ima otimanje vlasti. I to je danas očiglednije nego ikada ranije, jelte.

Znaju oni, Đilas i đilasovci, da na izborima nemaju nikakve šanse, znaju oni da će 2. juna u Beogradu proći gore i izgubiti ubedljivije nego što su izgubili 17. decembra. I baš zato - nasilje! Jer, oni, zapravo, neće izbore. Oni hoće haos, njima trebaju sukobi i nestabilnost da bi onda prizvali u pomoć strance koji bi došli da 'spasavaju' nas tako što će njih, najgore odrode srpskog naroda, 'metnuti' na vlast!

Ništa, dakle, od svega ovoga što se sada dešava svuda oko nas nije slučajno. Sve je ovo samo nastavak specijalnog rata protiv Srbije, suverene i nezavisne države koja nikako nije po volji stranim, zapadnim centrima moći. Udružili su se interesi spoljnih moćnika i unutrašnjih odroda. Njima tamo u Berlinu, Briselu, Londonu, Vašingtonu na vlasti u Beogradu ne treba Aleksandar Vučić koji zaista odlučuje, njima ne treba ozbiljna srpska država koja sme i može da odbije sve ultimatume; njima treba vlast koja ćuti i sluša, koja bespogovorno ispunjava sve naloge, njima u Nemanjinoj treba neko ko će odmah da prizna lažnu državu Kosovo, neko ko će da se odrekne Republike Srpske, njima treba onaj ko će Srbiju da osudi za 'genocid' i da odmah, naravno, uvede sankcije Rusiji.

I o tome se ovde radi, o lomljenju srpske kičme, o izbijanju srpskih zuba. Ko sumnja, neka se samo zamisli nad dve-tri činjenice.

Onaj Nikola Ristić, ona konjina od dva metra i 150 kila, onaj besprizorni siledžija koji je na Banovom brdu jurio i linčovao od sebe duplo manju aktivistkinju SNS Jelenu Milosavljević, pa taj je Ristić masno plaćeni 'ekspert' nemačkog 'Dojče velea'!?! Ekspert za šta? Za proganjanje i linčovanje žena?! Za šta konkretno Nemci plaćaju tog Ristića? I ne samo njega i ne samo Nemci?! Za šta, npr., Amerikanci iz NED-a (to vam je Nacionalna zadužbina za demokratiju za koju 'Vašington post' piše da je NVO ispostava CIA!?!) plaćaju 'Proglas' čiji su potpisnici i Bjelogrlić i Ceca Bojković, ali i vaskolike srpske ustaše iz Dubrovnika - Ana Lalić, Dinko Gruhonjić, Zoran Kesić, Aida Ćorović... Je l' se to, može biti, CIA zaista iskreno brine za demokratske procese u Srbiji ili je posredi otimanje vlasti?! Najzad, hajte da razmislimo, šta su 'politički oficiri' američke i britanske ambasade usred izborne kampanje radili na tajnom sastanku sa liderom Novog DSS Milošem Francuzom Jovanovićem?! I kako je to on, baš nakon tih sastanaka, postao veći katolik od pape, da ne kažem veći Ćuta od Marinike?! Sa koliko se nula, hoću da pitam, piše ta kvazipatriotska, suštinski antisrpska politika?!

Srbija je, razumemo se, u pitanju. I o njoj ćemo glasati na beogradskim izborima 2. juna. Ti su izbori suštinski najvažniji u poslednjih 20 godina, zaista sudbonosni, oni će presudno odrediti kolektivnu budućnost svih nas.

Ako pobede antisrbi, nestaće i Srbije. Mislite o tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dosta zločina! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Kosovski boj
Kolumne

Dosta zločina! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Kosovski boj

Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković jesu heroji, div-junaci, novi srpski Obilići. Trojica Srba ubijenih u Banjskoj nikako nisu i ne mogu biti teroristi. Mogu kerovi iz Prištine da pričaju šta god hoće, mogu njihove kerovođe iz Brisela, Berlina, Londona, Vašingtona da siluju istinu i da prete koliko god hoće, ali nikako neće promeniti činjenicu da za ogromnu većinu Srba (čitaj: za nas više od 95%) Igor, Bojan i Stefan jesu novi nacionalni heroji, borci za slobodu, ljudi koji će zauvek u istoriji ostati zapisani kao oni koji su se pobunili protiv strašnog šiptarskog zuluma, kao mučenici koji su svoje živote položili u zalog, u temelj budućnosti svih nas i naše dece.

01.10.2023

10:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija