• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

17.01.2016

15:08

UGLJANIN: Vidimo se u autonomiji Sandžaka!

Politika

UGLJANIN: Vidimo se u autonomiji Sandžaka!

Podeli vest

Narodni poslanik i predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je da će svi problemi biti rešeni kada Sandžak dobije autonomiju

On je na protestu "Pravda za Sandžak" na kojem su prisustvovali i funkcioneri BDZS, čiji je osnivač muftija Muamer Zukorlić, kazao da u ovom delu Srbije niko ne može da ostvari svoja prava dok, kako je rekao, ne postane "član četničke organizacije koja je na vlasti".

- Je l' treba da se desi da se čestiti građani samoorganizuju i brane od korumpiranih policajaca, sudija, tužioca i drugih predstavnika vlasti? Kriminal i korupcija uništavaju Sandžak. Kada pitamo poštene činovnike zašto trpe sve to, oni kažu da moraju. Pa, ne morate, školovali ste se, Bog vas nagrdio! Lek za sve ove probleme je autonomija Sandžaka - rekao je Ugljanin.

On je kazao da određeni funkcioneri gaze dostojanstvo građanima i zapretio im je da će im "izvući uši."

- Divljaštvo je dostiglo svoj vrhunac. Ti državni funkcioneri, koji gaze dostojanstvo naroda, krše zakone i Ustav ove zemlje, kazao je Ugljanin koji je svoje obraćanje završio rečenicom "vidimo se u autonomiji."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 8 godina

Vidimo se za bazom Rusije na Pešteru. Putine Srbija te čeka da nas spasiš od džihadista

Miso

pre 8 godina

Pa mozda bi i ti u neku od tih cetnickih organizacija,mozda postanes ministar a to ti je bolje od autonomije Raske oblasti.

Zlatan

pre 8 godina

Nam je potrebna stabilna politika, jedinstvo i nema provokatori i nema separatisti. Ali neki vole da provociraju. Ko su ovi ljudi zaista?

Srki

pre 8 godina

Nije ti Vucic ponudio mesto u vladi,da jeste ne bi ti lajao ....boli tebe k... za narod u Sandzaku,tebi je krivo sto te niko ne ..be za suvu sljivu..;-)n

Dera

pre 8 godina

Apsolutno tacno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragomir

pre 8 godina

Србин ако се потурчи ми га назовемо ПОТУРИЦА!Али ако се потурица покурчи ,е,он онда себе назива БОШЊАК!Каже да говори бошњачким језиком а нема сертификат Светског института за језике?Ако потраже тај докуменат знају да ће им одговорити да говоре српским језиком са млооооого турских речи.Да будем искрен!

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Бошњак је старо српско банатско -презиме, старо око 300 година... Што значи - старије од "бошњачке" нације 280 година...Из те фамилије поникле су генерације изврсних фудбалера, који су наступали за Н.Сад, Војводину, Славију,Борац, Будућност...па се питају: Ако неко може да им отме ПРЕЗИМЕ ( које је старије!) за име Нације..имају ли право да туже и траже накнаду преко суда у - Стразбуру...? Јер извинућете...када "изађу" ван граница Србије и представе се као "Бошњак"...њима кажу: - Џамија је друга улица лево..?! А они чисти Срби - Православци, ... славе Св.Аранђела...!

Dragomir

pre 8 godina

Ја сам на атрактиван начин написао зашто наше потурице себе називају бошњацима!А да србин из Босне дође овамо и себи припише да је бошњак је прихватљиво.Једино сам се чудио још када сам био први пут млад .како многи срби од преко Дрине носе некаква презимена која су ружна и за надимак?А онда буде шок како су их узимали у инат да изгледају што грђе?На пример презиме : НАКАРАДА? И када му скренем пажњу да му децу у школи понижавају тај господин Накарада се увреди?Бато,породично презиме!?

Haris

pre 8 godina

Stabilna država i nema novih separatizam! Separatizam je krivicno delo, uzgred u svim zemljama sveta.

Ali Šele

pre 8 godina

Suljo od kad tebi postade Dodo uzor pa da laprdaš o nekoj autonomiji ili ocjepljenju ili čak referendumu, razmisli dobro jed Dodu niko više ne shvata ozbiljno a uskoro neće ni tebe

zima

pre 8 godina

Nemojte mnogo da ga ponizavta jer ako krenu sigurno ce ih pomoci englezi. usa I evropa pa nemojte da se iznenadite.

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Аутономија се не гради од ... - помија...!?

nina

pre 8 godina

dokle u ovoj državi svatko može proglašavati autonomiju gdje hoće i kad hoće, i ja sam iz katoličke došla u moju pravoslavnu zemlju, kome se ovde ne dopada neka se seli, imaju oni kuda da odu

Vladimir Veliki

pre 8 godina

Nikad ni jednu budalu ne potceniti, ubosće te mučki, iznenada, a to je njima u genima.... Zato mirno i pamet u glavu a država da reaguje juče, jer danas može već da bude kasno.... Zmiji stati nogom za vrat i samo po glavi....!!!

bogster

pre 8 godina

Onda zbogom. Vidimo se u Isambulu, pa tamo pravi autonomiju.

Dr za rock and roll

pre 8 godina

A gde si je to narucio, jel preko interneta?? Xaxaxaxaxaxaxaxa. Steta sto nisi narucio od deda mraza da ti je donese za bozic dosad bi je dobio ovi preko interneta oce da prevare kao sto vidis.

Peca

pre 8 godina

Pa ako Tadić,Ceda,i Canak uđu u vecinsku vladu dobices ti i republjik

HRVAT

pre 8 godina

kosovo...pa ce sandzak pa vojvodina..itd i ostaje realni beogradski pasaluk....nista vise...\n

banat1952

pre 8 godina

Brat Hrvat nemoj da cimas lanac,bolece te oko vrata,a za Rasku i Vojvodinu se ne brini,o tome brinemo mi,a od skoro i Car Putin. Bolje se ti brini o Istri i Dalmaciji,j"biga Talijani poceli da potezu neke stare tapije a i sve manje radnih mesta u lijepoj vasoj,pala potraznja za konjusarima u Austriji,nema vise toliko konja,pa jedino mozete da se iz konjusara prekfalifikujete u konje. Izvinjavam se konjima.

Saša

pre 8 godina

Salu, na stranu... OVO NA DOBRO NE MIRISE!... NE!... NIKAKO! \"Vidimo se u autonomiji sandak\"!?! Ovo, su ozbiljne stvari... Saliti se nije! Pitanje je samo ko mu je pozadina. Rama, Haradinaj, Taci, Jafjaga... Jedno, od ovo cetvoro ima udela u ovim recima, OPASNO! Pitanje je ko? On, sam nije kreator teksta... Slucaj za obe drzavne strukture... BIA i VOA... Cisto, na oku \"Prijatelji i postovaoci \" Gospodina, sa pesterskih visoravni... \n

Stasa

pre 8 godina

Ovu budalu na vreme treba skloniti....sa scene.Neka cuva ovce gore po Sjenici , za bolje i nije

banat1952

pre 8 godina

A sta su ovce skrivile,pa da ich Suljo cuva...

Dr za rock and roll

pre 8 godina

I sto bi rekao nas narod.... I kad se probudis noge u lavoru a deda mraz nije doneo paketic.

Saša

pre 8 godina

Za, lala iz Banata - Tacno! i Zalosno... Ali, ovog puta... Prc\' Ideologija... Gospodina i njegovih postovalaca - \"fanova\". Prc\' OGROMNI!!! \n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17