• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. Vukčević - N. Anđelković

21.07.2016

09:56

TUGA PREGOLEMA! Evo da li će srpski političari ove godine ići na letovanje i zašto neće!

Politika

TUGA PREGOLEMA! Evo da li će srpski političari ove godine ići na letovanje i zašto neće!

Podeli vest

Većina funkcionera i vlasti i opozicije tvrdi da će ovo leto provesti na poslu ili u rodnom kraju, daleko od egzotičnih plaža

Srpski političari masovno su odustali od brčkanja na moru i ovo leto će, gotovo bez izuzetka, provesti na srpskim rekama, jezerima i u banjama, pokazalo je Informerovo mini-istraživanje!

GLUPO IM ZBOG...
Siguran sam da ima i onih koje je sramota da idu na putovanja dok premijer sedi i radi u Beogradu
Milan Nikolić, analitičar

Funkcioneri vlasti, ali i opozicije, navodno imaju previše poslovnih obaveza, zbog kojih će ostati u našoj zemlji.

Guča, banja, Morava...

Da li je ovo ipak posledica molbe mandatara Aleksandra Vučića da letuju u Srbiji ili činjenice da još nije formirana nova vlada, tek većina naših sagovornika tvrdi da će retke slobodne dane provesti s porodicom daleko od mondenskih letovališta.

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović priznaje da još nije odlučila hoće li uopšte ići na odmor.

- Iskreno, ne znam ni kada će to biti, ako uopšte budem otišla - bila je kratka Mihajlovićeva.

Šešelj: U Hrvatsku idem na seksualni turizam!

Tanjug

Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da će se ove godine kupati samo u bazenu, kod kuće.
- Gde drugo da idem, u Hrvatsku? Pa nisam ja Pajtić! Tamo mogu da odem samo u seksualni turizam, dok je moja Kolindica još na čelu države - šaljivo poručuje Šešelj.

 

 

 

 

 

 

Lider SPS Ivica Dačić kaže da klasičan odmor odavno nije imao.

- Nigde ne idem već godinama, ali ići ću na Sabor trubača u Guči. Dogovorio sam se sa specijalnim izvestiocem Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom da idemo zajedno - u svom stilu poručuje Dačić, dok njegov zamenik Aleksandar Antić podseća da poslednjih nekoliko godina nije išao nigde na odmor, a nema u planu ni ove.

Tanjug

mojugao

rasim ljajić

ministar turizma

Obići ću sve važnije destinacije u Srbiji. I da nisam ministar, ne bih išao u inostranstvo jer mi se smučilo da me pitaju odakle mi pare za more. Milion ljudi ide na letovanje, a problem je samo kad neki ministar ode.

Da će zbog poslovnih obaveza ovog leta ostati u Srbiji, tvrdi i poslanik SNS Zoran Babić:

- Tokom sedmice imam samo jedan slobodan dan i taj ću koristiti da uživam u Vrnjačkoj Banji, najlepšem mestu u Srbiji. Da znate, ove godine će tamo biti jako bogat kulturno-zabavni program. Trudiću se da tamo budem što više - navodi Babić.

I predsednik Dveri Boško Obradović planira da letuje u svom rodnom gradu.

- Ove godine nema mora. Posvećen sam poslaničkim obavezama, a nisam ni u finansijskoj mogućnosti. Ako bude kolektivnog odmora u Skupštini, provešću ga s porodicom u Čačku. Morava je moje more! - ponosno ističe Obradović.

Jedini političar koji priznaje da će letovati u Grčkoj je sekretar DS Milan Popović.

- Idem s porodicom u jedno seoce blizu Volosa, unajmili smo apartman na 12 dana. To je divno, poluprazno mesto, gde smo išli prethodnih pet godina. Nema diskoteka i hamburgera, samo musaka i druge grčke đakonije - tvrdi Popović.

Čekaju novu vladu

Analitičar Milan Nikolić ističe da je zbog političke situacije u Srbiji razumljivo što predstavnici vladajuće koalicije nemaju vremena za letovanje.

- Oni imaju odgovornost i potpuno je u redu što uopšte i ne razmišljaju o odlasku na godišnji odmor. Sigurno da činjenica da Vlada još nije formirana u velikoj meri utiče na njihove odluke, ali ima i onih, siguran sam, koje je sramota da idu na putovanja dok premijer sedi i radi u Beogradu. Opozicija je tu u komotnijem položaju. Nadam se samo da će imati dovoljno patriotske svesti i da će pare za letovanje ostaviti u Srbiji - zaključuje Nikolić.

Pajtić će opet u "lepu njihovu" u vreme "Oluje"

Informer

Lider DS Bojan Pajtić i ovog leta će, kako je Informer već pisao, godišnji odmor provesti na Hrvatskom primorju, i to ponovo u vreme godišnjice zločinačke akcije "Oluja". Pajtić planira da sa porodicom krene na more 30. jula i tamo provede deset dana. To praktično znači da će se i ove godine brčkati dok u "lepoj njihovoj" bude trajala državna proslava zločina u kom je ubijeno više od 2.000 nevinih Srba i proterano njih oko 250.000.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tuga

pre 7 godina

Da da cista demagogija za sirotinju,pitajte to isto njihove zene,decu,svalerke....po 2- 3 puta se ide na more,Turska,Spanija i ostala egzotika i to sve od bedne drzavne plate,a ti jadni i bedni narode progutaj ovu pricu koju ti serviraju.

nada

pre 7 godina

Jadni oni!!!!!!!!!!!! Cim prodje guzva eto njih na svetskim destinacijama.

Vladimir

pre 7 godina

Oni ce bar sa svojim porodicama, svojim suprugama... Sa kim ce premijer ?

Istina

pre 7 godina

Pa sa prijateljem iz zemun polja zna on ko je to a i njegov šešelj zna.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17