• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2016

21:26

(VIDEO) TAJNI TRANSKRIPTI OTKRILI BOLESNE USTAŠKE PLANOVE! Milanović: Voleo bih da se napijem krvi Srbima!

Politika

(VIDEO) TAJNI TRANSKRIPTI OTKRILI BOLESNE USTAŠKE PLANOVE! Milanović: Voleo bih da se napijem krvi Srbima!

Podeli vest

Lider SDP i doskorašnji hrvatski premijer Milanović na sastanku sa "braniteljima" pokazao da patološki mrzi Srbe i da je opsednut Vučićem! Ovo su njegove tajno snimljene izjave: U Srbiji su na vlast došli četnici kojima za zločine nije suđeno u Hrvatskoj. Vučić i Nikolić su tigrovi koji su arlaukali oko Zagreba... Srbi, to je šaka jada koja već više od 150 godina ne zna bi li išla u Makedoniju, Vojvodinu, Bosnu, Hrvatsku, Bugarsku... Nema ih deset miliona, jebote, a želeli bi da budu gospodari Balkana! Dodik šuruje s Vučićem... Njima jako dobro zvuči to da se Republika Srpska otcepi. I šta ćemo mi ostaviti Hrvate u BiH s Bošnjacima? E pa nećemo!


Lider SDP i doskorašnji hrvatski premijer Zoran Milanović na sastanku sa "braniteljima" pokazao je da patološki mrzi Srbe, da je opsednut Aleksandrom Vučićem, ali i da ozbiljno razmišlja o ratu sa Srbijom!

TOMISLAV NIKOLIĆ

Milanović liči na Pavelića

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je juče da ga Milanovićeve izjave podsećaju na ono što je o Srbima mislio i kako je prema Srbima delovao Ante Pavelić!
- U hrvatskim kampanjama uvek možemo da očekujemo najžešće moguće napade na Srbe kao narod, zato što se tamo i dalje tako stiču veliki politički poeni - poručuje Nikolić, i dodaje da Srbija i dalje pruža ruku pomirenja, a da od druge strane zavisi hoćemo li živeti u miru.

Na tajnom snimku koji su objavili hrvatski portali, šef stranke koja po istraživanjima javnog mnenja ima najveće šanse da pobedi na predstojećim vanrednim izborima u Hrvatskoj izjavio je u sredu, 24. avgusta, da je srpski narod "šaka jada", ali i da Bosna i Hercegovina uopšte nije država već veliko sra*e!

AUTORKA JUTARNJEG ODUVALA ŠEFA SDP: Milanović bezočno laže o srpskom Zakonu o ratnim zločinima!

Čovek koji se javno hvali "dedom ustašom" za ljude iz vrha vlasti u Beogradu tvrdi da su "četnici" i poručuje da se Srbima treba "krvi napiti" zato što neće da ukinu Zakon o univerzalnoj jurisdikciji koji omogućava suđenje svim ratnim zločincima (!?!).

Znao za snimanje

Da skandal bude veći, Milanović je juče poručio da je "znao da se razgovor sa braniteljima snima", aludirajući da su ga branitelji tajno snimali. Međutim, udruženja ratnih veterana Hrvatske zvanično su demantovala da stoje iza tajnog snimka.

Najskandaloznije Milanovićeve izjave prenosimo integralno:

NEBOJŠA STEFANOVIĆ

Devenporte, gde si?

Potpredsednik Vlade i ministar policije Nebojša Stefanović naglašava da bi voleo da vidi reakciju evropskih zvaničnika povodom izjave lidera SDP.

- Govor Milanovića jako lepo govori o njemu i svima koji tako misle u Hrvatskoj. Voleo bih da vidim reakciju evropskih zvaničnika i Majkla Devenporta kao predstavnika Evropske komisije u Srbiji na to što se koriste uvrede, a naša država i narod nazivaju šakom jada - podvlači Stefanović.

* Tu smo da vidimo šta možemo napraviti od dve stvari, a to su Srbija i Bosna... Videli ste i čuli moje stavove u javnosti, drugu stranu (misli na HDZ, prim, aut.) neću komentarisati, verujem da imaju dobre namere...

DODIK O MILANOVIĆU: Ime mu miriše na srpsko, malo je partizan, a malo ustaša - TO SU TEŠKI KOMPLEKSI!

Čudi me da neke stvari već nisu napravljene, ne nužno radikalne stvari, ali ako bude potrebno, mi ćemo i radikalno!

Jer nama Angela Merkel i Evropska narodna stranka ne govore šta smemo i šta ne smemo da radimo.

Naša politika o Srbima u Hrvatskoj jeste da su to naši građani i pokušavamo ih što više obgrliti, ali vlast u Beogradu je beogradska čaršija, ponašaju se bahato. Vidim da se snalaze u košarci i vaterpolu, ali politika je komplikovanija od košarke i vaterpola...

* Dao bih Srbima rok za promenu ili ukidanje spornog zakona o univerzalnoj jurisdikciji, a posle tog roka bi usledila blokada!

MILORAD PUPOVAC

Indikator bede

Predsednik Srpskog nacionalnog veća Milorad Pupovac kaže da je Milanovićeva retorika uvredljiva i neprimerena i veoma štetna po Hrvatsku.
- Milanovićeva sklonost ponižavanju, uvredama i pljuvanju drugih ljudi, političkih opcija, država i naroda veoma je ozbiljan problem za njegovu stranku. On želi da bude gori od hrvatske desnice. Ako je za šaku glasova spreman druge proglašavati šakom jada, onda je to ozbiljan indikator bede na koju se usmeravaju - poručio je Pupovac, dodajući da Milanoviću nije bilo dosta što je iskopao dedu ustašu u jeku proustaške kampanje, već sada i druge zemlje proglašava "velikim sranjem".

Nećemo dati neki agresivni rok, ali ako ne bude primerene reakcije, moj ministar spoljnih poslova će blokirati pregovore i donećemo u Saboru zakon i formirati specijalni sud, s kojim ćemo proganjati, onako iz čiste obesti, počinitelje zločina na, recimo, Kosovu... To je nešto čime se normalna država ne bavi, ali bude li potrebno, i to ćemo uraditi. Ne želimo blokirati, to je nepotrebno jer se možemo dogovoriti, ako samo bude inteligencije s druge strane da sklopimo bilateralni ugovor.

INFORMER POZIVA PREMIJERA SRBIJE: Vučiću, oteraj Evropsku uniju u tri lepe!

* Ne volim da ulazim u konflikte sa susedima, pa mi smo im zatvorili granicu na dva dana zato što su nas lagali jer su preko noći migrante iz Mađarske i Rumunije poslali na našu granicu. Ali, ako ne ide, blokiraćemo ih... Ne s užitkom, ali ću to uraditi.

MESIĆ BRANI MILANOVIĆA: Zoranove izjave su samo eksces!

* Međunarodna zajednica je 2003. uslovila Srbe da sude svojima, pa su oni hteli da ispadnu veće dase, da sude malo i Hrvatima, koji su ubijali Srbe. To je svinjarija!

Međutim, prošlo je dosta godina i sad više nemam nikakvog razumevanja za to. Imamo instrumente da im zabranimo ulazak u EU. Nikakva Angela Merkel tu neće moći ništa da kaže. Svako treba da čisti svoje dvorište, mi u svom, oni u svom. Idealno bi bilo da im se napijemo, znate već čega, do poslednje kapi, ali to nije realno.

MIODRAG LINTA

Bolesno ustaštvo

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ističe da je Milanovićevo obraćanje još jedan dokaz koliko je hrvatsko društvo bolesno profašistički orijentisano.
- Dve najveće hrvatske stranke SDP i HDZ svesni su da većina Hrvata ima pozitivan odnos prema ustašama, kao i genocidu koji su počinili nad Srbima. Zato veruju da proustaškom retorikom mogu da pridobiju glasače. Hrvati se još uvek nisu suočili sa svojom zločinačkom prošlošću - podvlači Linta.

Oni su već platili cenu, slabiji su od nas. Samo želim da naši branitelji mogu biti i mirni i da mogu slobodno putovati. Prošlo je 13 godina, niko mi ne može reći da je u Srbiji na vlasti liberalna, proevropska, fina vlast.

* U Srbiji su na vlast došli četnici kojima za zločine nije suđeno u Hrvatskoj. Vučić i Nikolić su tigrovi koji su arlaukali oko Zagreba. Da ste vi radili to što je radio Vučić s one strane Save, bili biste optuženi sigurno... Mi tim ljudima gledamo kroz prste jer ih je izabrao srpski narod.

MILANOVIĆ NAPAO I PREDSEDNIKA SRBIJE: Nikolić me poredi sa Pavelićem, a ja njega sa Tomislavom Nikolićem!

To je granica tolerancije, granica do koje sam se spreman praviti blesav, ali nemoj me terati više od toga. Srbi, to je šaka jada koja već više od 150 godina ne zna bi li išla u Makedoniju, Vojvodinu, Bosnu, Hrvatsku, Bugarsku... Nema ih deset miliona, jebote, a želeli bi da budu gospodari celog Balkana.

Video sam u vašem saopštenju da želite dovesti Vučića za sto.

SAVO ŠTRBAC

Ne bira sredstva

Direktor "Veritasa" Savo Štrbac smatra da je bivši premijer Hrvatske ovim govorom dobro "profitirao" na predstojećim izborima.
- Ide mu u prilog sve što je rekao o Srbima, o svojim precima, partizanima, zakonu o jurisdikciji. On shvata da će svaka njegova reč naići na podršku kod jednog dela birača. Deluje mi da je ovo uradio vrlo smišljeno - napominje Štrbac.

Gledajte, to je poniženje, dakle on će poslati svog ministra, mi ćemo poslati svog i imaćemo izlaz. U protivnom ništa.

* Ako žele u EU, moraju početi da se ponašaju po nekakvim pravilima, mi od njih ne tražimo teritorije, granice...

Oni su izgubili rat, mi nismo osuđeni u Hagu, idemo dalje. Mi smo u boljoj poziciji od njih, idemo sesti... Vučiću, pošalji nekoga...

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Zoran Milanović bi da opet kolje Srbe, a Evropska unija ćuti!

Pokušavali smo već u vreme mog mandata s njima sklopiti jedan bilateralni sporazum, otišli su! Šta smo tada mogli? Da im blokiramo pregovore, nisu bili počeli, i čekamo ih do trenutka kad su, zvuči grubo, ranjeni. Ne želimo vas maltretirati, ali, ljudi, ukinimo taj zakon i idemo se dogovoriti, u protivnom ćete nas naterati da štitimo svoje interese...

U BiH negativci

* Ovo u BiH je još opasnije. To je "big shit" (veliko s*anje, prim. aut.)... BiH nije država, tamo nemaš s kim šta razgovarati...

ZLATKO HASANBEGOVIĆ

Septička jama

Hrvatski ministar kulture Zlatko Hasanbegović oštro je reagovao na izjave Zorana Milanovića ističući da je to govor iz septičke jame.
- Ne bih rekao da je to ekstremni nacionalizam. To je Zoran Milanović i njegov uličarski rečnik. To je govor iz septičke jame - kratko je prokomentarisao Hasanbegović.

HRVATSKA HOĆE RAT! Moguća radikalna promena politike Srbije prema EU i Zagrebu!

Ja bih, da me neko pita, njih ugurao u EU preko reda, kroz prste jer tamo nema reda, nema poretka.

Dodik šuruje s Vučićem, pa se to sad prelama, majke ti mile, na predsedničkim austrijskim izborima... Nekakav desničar iz austrijske provincije, kako bi dobio glasove Srba u Austriji kojima jako dobro zvuči to da se Srpska Republika otcepi, da se organizuje referendum, i tip igra na to. I šta ćemo mi, ostaviti Hrvate u BiH s Bošnjacima, e pa nećemo... Dakle, imamo posla s negativcima, zapamtite to, to su negativci, to nisu dragi i topli ljudi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
u magnovenju

pre 7 godina

Sta Srbe briga sta ce Hrvati da rade sa stanovnicima BIH muslimanske veroispovesti. Podelite ono sto ostane. Oni su hrvatsko cvece.

hari

pre 7 godina

djeli ti srbiju. bosnu niste mogli 92 nemožete ni sad.a bogme nikad

ana

pre 7 godina

ja mislim da on voli Srbe patoloski mozda vise nego nasi politicari.

nesa

pre 7 godina

voleo bih da ta ljigava zemlja (hrvatska) nestane sa mape sveta!\n

DS

pre 7 godina

Citav zivot sam zivio medju Rvatima i znam ih k'o staru paru.Kad iza njihovih ledja ne stoje mracne sile fasizma i kad se ne dopusta Vatikanu da preko crkve propagira ustastvo,Rvati su mirni k'o bubice. A,kada iz njih stanu Njemacka ili SAD,onda se oni povampire,kompleks srpskog porijekla proradi i odmah se hvataju kame da kolju srpsku i jevrejsku nejac.. Mislim da sada iza njih stoje SAD,isto kao i iza muslimana i Siptara i da preko njih SAD pojacavaju tenzije prema Srbima i to sve vise kako se primice neizbjezni sukob izmedju Zapada i Istoka. Pa,Srbi u Kraljevini Jugodlaviji su napadnuti i 1941 god.prije polaska Hitlera na SSSR,dakle,sve se ponavlja. A,mislim da ce se ponoviti i 1945 god.

traktor

pre 7 godina

pa kad si vec bezo iz Rvacke kako ti kazes gde ces u BOSNU a neznas da kazes slovo H kako ces tamo u kafani da narucis rakijetinu sa Hledom DS ponovo u skolu sedi jedan

Kapetan Kuka

pre 7 godina

Svaka srpska vlast će hapsiti zločince koji su ubijali i proterivali Srbe. Ratni zločini ne zastarevaju a to što pobunjenike, anarhiste i teroriste koji su pucali na vojnike JNA, regularne vojske države osnovača UN, nazivate "braniteljima", to jeste cinično, ali ih neće spasti srpskih poternica.

PAS LAJE VETAR NOSI

pre 7 godina

Ako politicari u hrvatskoj nemaju bolji program u ovoj predizbornoj kampanji, koji ce prestaviti narodu a izgleda da nemaju i onda im je jedini program pljuvanje po svemu sto je Srpsko onda je to dno dna te nabedjene demokratske drzave i jadna je takva drzava a i narod u njoj.

Croatia

pre 7 godina

Nece Milanovic jos dugo.... Dani su mu odbrojani igra na pogresnu kartu. Glupost , primitivizam

BRKA

pre 7 godina

AKO VAS BAS INTERESUJE NAJVECI KRVOZDERNI USTASE I UBICE SRBA BILI SU UPRAVO POKATOLCENI SRBI

meda

pre 7 godina

Znamo mi to, ne znam zasto nam to pricas. To je pooooveliki broj, to su ovi najglasovitiji.

HRVAT

pre 7 godina

Zoki je najveci Ustasa danasnjice..Ni Ante Pavelic a ni Maks Luburic mu nisu ravni....a ni Ustasa Stipe Mesic....evo jos jedne potvrde da smo mi Hrvati svi Ustase..ja to uvijek ovde tvrdim samo mi se ne vjeruje.....\n

Mikas

pre 7 godina

Milanovicu,i ime i prezime ti je100% Srpsko.Pa kao bivsi Srbin,pokusavas da budes veci latolik od Pape.Pokusavas da budes veci ustasa i od Pavelica.Eto,ti si tipican primer kako su pokatoliceni Srbi postali hrvati,i pravim hrvatima se dokazuju u mrznji prema Srbima.A najveca mrznja je kad se braca razbrate,zato nije cudo sto su Hrvati takvi,razbratili se od Srba,a to je najveca mrznja.

sekula

pre 7 godina

Nema veze dali je bivsi ili sadasnji Srbin, on je na drugoj strani i to je to i mozda ima neke veze sa nama, ali Srbenda nije garant

milos 2

pre 7 godina

Kada je toliko zeljan srpske krvi, evo prijavljujem se da popije moju, kad hoce i gde hoce. imam oko 6 litara,ali ako ne uspe popicu ja njegovu celu a mislim da nema vise od  4 litre. problrm ce mu biti samo mali ,treba me savladati. eto od mene toliko, posteno.\n \n

Emil

pre 7 godina

Opa junace,da nebi bolo ko sta Corba peva(rado ide srbin u vojnike,dva ga vuku a trojica tuku)...

meda

pre 7 godina

Emile, sto se oglasavas? Zar vam Milanovic nije lepo rekao sta ste vi?

Nemanja

pre 7 godina

Nadamo se da imas SIDU ,kad je popije da se nasladi

KoleM

pre 7 godina

Taki ko ti su za jedan dan uspeli svi da kukavični pobegnu iz Krajine. Ni jedan dan nisu uspeli da odbrane geografski neosvojivo područje. Gde si bio tada? Što sad ne odeš u Krajinu pa u planine?

nada

pre 7 godina

Ma svi oni koji misle kao i Milanovic mogu da nam pljunu pod prozor jer proslo je vreme masakriranja i terora. Ono malo bedne morske obale koju imaju a to je 10% od njihovog turizma jedva da ce preziveti jer ovakvom ustaskom propagandom samo sebi stete jer koga nema bez njega se moze. Mi smo uvek bili ponosan narod ali nas ustase vise nikada nece gaziti a posebno taj bubuljicavi majmun !!!!!!!!!!!!!!!

Major Dangić

pre 7 godina

Zbijmo redove braćo Srbi! Sprem'te se sprem'te braćo na strašna iskušenija koja nam predstoje. Bježati kud - nemamo i nećemo. Ako nam je ginuti ne dajmo u bescijenje našu kožu. Ne dozvolimo da nas povampirene ustaše kolju kao jaganjce.Nešta se kuva. Oštre zube hrvati, vehabije i poturice. Za Krst časni i slobodu zlatnu!

Emil

pre 7 godina

Koji komentari,pa covjek samo istinu govori da ga ceo svet razume...pa ljudi napali ste Hrvatsku a ne mi vas..izgubili ste rat i sad bi mi trebali vama da titramo jaja..aloo

Peca

pre 7 godina

Ma jok Emile ne morate bas da nam titrate jajca ali ako ga lepo ispusite oprosti ćemo vam titranje

Mile

pre 7 godina

sta ce nam ustase i tako svojih budala imamo i previse..

Viktor

pre 7 godina

Pre desetak godina nije mu smetala Srbija, kada je dolazio na Novo groblje na kremaciju stricu?

HRVAT

pre 7 godina

Da niste rehabilitirali Drazu i spomenik mu digli..do ovoga nebi doslo...gospodo kad ce te velicat fasizam i nacizam..e i mi konja za igru imamo..a imamo ih hvala dragom bogu puno....U Hrvatskoj ima ulica zove se ulica Mile Budaka....nas najveci ideolog kako rijesit cetnicko pitanje u Hrvatskoj\n

Ljubo

pre 7 godina

Gospodine Hasanbegovic ,skoro ste Vi svi (Hrvati) Ustase sa dna septicke jame ,,,virus " Serbian" doci ce vam glave ,...

kimi

pre 7 godina

ja sam hrvatski srbin ovo je predizborna retorika a moj glas ide baš SDP-u iz razloga što taj isti Zoran Milanović u stranci ima više srba nego hrvata. Opačićka,Ranko Ostojić,Branko Grčić i tako redom. naša sudbina je SDP i mi nemamo većeg prijatelja a niti alternativu.Pupovac se godinama prodaje za judine škude a HDZ je moj narod bacio u očaj.to jako dobro znamo svi a Sava Štrbac naročito zato mu je istup drugačiji od drugi.nemojte Zorana uspoređivati sa ustašom deklariranim Hasanbegovićem. od svega zla moj narod se priklanja uvijek manjem a budite sigurni da Milanović više voli srbe nego hrvate u svojoj stranci.zato mu zamjeraju.hdz je grobar mojega naroda,hdz je otjerao moj narod sa svojih ognjišta,moji grobovi moji predaka i zato Zoran Milanović je najmanji krivac za sudbinu i ratna stradanja. političari pričaju svašta ali Zoki nije baš,baš naš neprijatelj.

usaf

pre 7 godina

Sve sto je rekao je cista istina.Bravo Zorane,buduci premijeru.

Citateljka samo informera

pre 7 godina

Kako se kaze "Zlo radjenje gotovo sudjenje"

asid

pre 7 godina

G. Milanovnić ima problem da hrvatima objasni kako je on iako srbin veći ustaša od njih!

Citateljka samo informera

pre 7 godina

Lici mi ovaj Milanovic na neku zivotinju samo nemogu da se setim na koju, kojom god da ga nazovem, on je gore od toga nemugu ni sa jednom da ga usvrstavam.

sve se zna

pre 7 godina

sta inace moze da misli jedan hrvat. pogled unazad. kako su docekali Hitlera. ko je imo logor za decu. prema tome, pamet u glavu I sto jacu Vojsku Srbije\n

aleksa

pre 7 godina

milanoviću šta pričaš sve lažeš sramte bilo krsna slava ti je sveti luka svi milanovići tu slave slavu ti si prodana duša

be real

pre 7 godina

Milanović i njegove kolege iz HDZ-ea su obični JARANI,od lijepe i perspektivne HR udavače napravili su EU Kurtizanu,a od Mitteleuropaische destinacije izgradiše Jaranluk-Pašaluk neka počnu da uče albanski trebaće im da dočekaju Investitore...

pero

pre 7 godina

nemojte ko boga vas molim .to su naše komšije,ja im želim da imaju pednost u naoružanju u odnosu na srbiju,kada nama rusi šalju oružije neka pošalju i hrvtima neka im bace jednu atomsku bombu na zagreb.Srećno im bilo

Posmatrac

pre 7 godina

Milanovic koji se u predizbornoj kampanji zestoko okrenuo populizmu, ukrstio sve svoje pokojne babe iz Livna ciji sinovi su bili ustase , opleo po Vucicu koji trenutno ima navisociji politicki rejting na Balkanu - izazvao je kontra efekat u " lijepoj nasoj ". Kritikovali su ga politicki protivnici, knjizevnici a branitelji su trazili od predsednice Hrvatske da se smiri retorika prema Srbiji !? Kitarovic- Grabar je izjavila da ce posle izbora razgovarati sa Vucicem u prisustvu branitelja i udruzenja civilnih zrtava domovinskog rata kako bi se relaksirali odnosi i nasla resenja. Kada nam je vec svima iz ex YU jasno da je EU pala na Brexitu, pala na finansijskoj krizi koju nije u stanju da resi, pala na migrantskoj krizi i terorizmu - vreme je da probudimo svest. Doslo je vreme tolerancije, pomirenja i oprastanja. Dosta je bilo prepucavanja: ko je prvi poceo, ko je zlocinac, ko je bolji... Rat je prosao. Ljudi su se borili i u tim trenucima su mislili da je to sto cine najbolje za njihovu zemlju. To ne znaci da i danas tako misle. Treba prestati sa procesuiranjima. Dogovor je pravo resenje. Niko nije kriv. Proslost je zauvek zavrsena.Danasnje misli i dela stvaraju nase sutra.Pomirimo se i krenimo dalje.

miiizor

pre 7 godina

kad se god poseče po prstu dok je rezao nešto "posjekliicom" prst u usta i tako i da nije svestan napije se srpske krvi.U suštini previše je medijske pažnje dato jednom liku koji je poznat po tom šte je nekad bio premijer vlade Hrvatske sad je ništa,sad je običan građanin (proustaški nastrojen) ali to sada moda kod njih.On svakako zaslužuje jedan dobar tekst i pustiti ga da fašistuje taj nacionalsocijalist (tako mu se sada zove socijalistička partija u kojoj je bio šef) Založiti se da svi građani Srbije za sva vremena zabrane ulazak fašisti bilo kad i u bilo kom povodu!!!!

nepoznati

pre 7 godina

Ovaj lik je jos u devedesetim,jako je tesko odreci se vremena kad ti se moglo sve i svasta.\nPoenta je da se ne naseda na price ovog primitivca i njemu slicnima.\n

Marko

pre 7 godina

Evo jasam hrvat i to sa ponosom kažem, susjedi srbi samo o ustašama, o ratu, o ugroženosti ma dragi moji di vam je pamet, vi niste normalni. Ja Mislim samo kako ću više zaraditi od turizma kojim se bavim, nikad nisam vidio ni čuo osim od vas za neke ustaše, nas jednostavno te vaše glupe priče ne zanimaju. TOliko ste jadni, okrenite se poslu i boljitku biti će bolje vama i nama.

djordjo011

pre 7 godina

meni stvarno nije jasno odakle tolika mrznja,sta je ovo da li ti ljude vole zivot....da li vole nesto ...\n

Dragan

pre 7 godina

Bejah ja u zagrebu u kinu 80-tih godina, i zavrsi film. Ja ustadoh svi hrvati ustase

DA

pre 7 godina

Ovaj lik je dobio preteranu medijsku paznju, Nijegov problem nisu Srbi nego vervatno neka muska disfunkcija koja ga urnise ,pa zato ovako kidise i nasrce. Ovo vam je ljudi ocajnik i nije reprezent ni Hrvatske ,ni stanja sveti naroda u njoj. Pistite ga ,daleko bilo ikom da mu je ovako u glavi.

Dragica

pre 7 godina

Јао,овом човеку није нимало лако,мора да му је саксија с лијандером пала на главу па лупа као Максим по дивизији.

jela

pre 7 godina

ako je on stvarno izjavio da bi volio da se napije krvi srbima neka malo zasece svoju ruku i navali ima tu srpske krvi pa neka pije i nazdravlje milanovicu pokrsteni.

Boogeyman

pre 7 godina

Mislim da je došlo krajnje vreme da uzmemo gumicu u ruke i izbrišemo tu veštačku državu sa mape jednom za svagda! ...a da... naravno odmah povući zahtev za članstvo u EU!

roland

pre 7 godina

vidi mu se po licu da je tezak bolesnik, pomozite mu, zalecite ga, mnogo pati.\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17